Var tæt på at vinke farvel til 20 millioner: Tænk hvis jeg havde opsagt det?

En ung mand i starten af 30'erne vandt en kæmpe milliongevinst på Lotto. Det var dog meget tæt på, at det aldrig var kommet til at ske, hvis han havde fulgt sin vens råd.

Hver eneste uge drømmer mange tusinde danskere om at vinde den store milliongevinst, så de enten kan sige deres job op, forsøde deres tilværelse i dagligdagen eller måske forkæle sig selv og sine elskede med en stor rejse.

For en mand i starten af 30’erne fra Københavns Kommune er dette blevet en mulighed, efter at han vandt intet mindre end 20 millioner kroner for syv rigtige i Lotto. Manden der ønsker at være anonym, har spillet Lotto via deres abonnement i løbet af det seneste års tid, men han var for nyligt meget tæt på at opsige sit abonnement, da hans ven kommenterede på hans forbrug.

Læs også

Mand fra Høje Taastrup vinder 1.2 millioner: Konen blev rasende

”Finanserne var lidt små, så jeg overvejede seriøst at opsige mit abonnement. Min ven sagde også at det var penge lige ud ad vinduet, men alligevel nænnede jeg det ikke. For hvis man ikke spiller, vinder man jo slet ikke. Aj! Tænk hvis jeg havde opsagt det. Det er jo ikke til at holde ud at tænke på,” fortæller han til Danske Spil.

Vennen der have kaldt ham ud på hans forbrug, var selv til stede den aften, hvor Lottovinderen vandt sin store præmie, og han fik lov til at æde sine ord igen. Vennen kunne i stedet glæde sig over, at han nu skal med på en rejse, som er betalt af den heldige vinder.

Mor får sin egen lejlighed

Foruden rejsen til vennerne og et Rolex-ur, som vinderen bare må eje, så har han også tænkt sig at forsøde livet for sin mor, der altid har været der for ham. Han vælger derfor at bruge en pæn slat af sin gevinst på, at hun kan få sig en lejlighed.

”Hun har altid været der for mig og har altid drømt om at have sin egen lejlighed. Så det skal hun selvfølgelig have. Så hun går og kigger nu og er så glad. Jeg selv vil gerne have et hus på et tidspunkt, men det er ude i fremtiden. Her og nu skal jeg bare ind til Poul Klarlund og se på et Rolex. Det har været en drøm længe at få et fedt ur. Men jeg havde aldrig troet, jeg skulle få råd til det,” fortæller vinderen.

Den heldige mand fra København, havde ved et tilfælde downloadet Lotto-appen til sin telefon. Derfra kunne han tjekke sine Lotto-tal, så han opdagede selv, at han havde syv rigtige, inden at han blev kontaktet af Danske Spil.

Læs også

Mor på 99 år gik bort – Resulterede i gevinst på næsten en million

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip