Vaskeægte TV-'bombe': Casper Christensen og Thomas Blachman i nyt program

17/11/2023 12:19

Emil Martesen

Indland
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
En vaskeægte TV-'bombe' har set dagens lys.

Mest læste i dag

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at det så dagens lys, at klovn-skuespilleren Casper Christensen var gået sammen med Den 11. time-ikonet Mikael Bertelsen om at lave en ny tv-serie, der går under navnet ‘All Exclusive’. 

Og selvom Casper Christensen før har bidt sig fast på danskernes læber med et hav af fortrinlige projekter, så tog de evigt populære Casper Christensen og Mikael Bertelsen hele Danmark med storm, da det nye program rullede over skærmen.

Inden længe er Casper Christensen og Mikael Bertelsen atter tilbage med en ny sæson af det populære Viaplay-profil.

Og det er ikke hvilken som helst gæst, der har lagt vejen forbi de to herrer.

I det nye program 'All Exclusive' på Viaplay og TV3, får seerne nemlig en unik mulighed for at komme tættere på den kendte danske musiker og X Factor-dommer Thomas Blachman, der angiveligt er en af de første gæster i den nye sæson.

Det skriver HER&NU.

Interaktionen mellem Thomas Blachman og Casper Christensen tegner til at blive en interessant oplevelse for seerne, da det er første gang, de to mødes i en sådan sammenhæng.

Casper Christensen, som normalt er kendt for sin humoristiske tilgang, udtrykker sin tvivl om, hvorvidt han og Thomas Blachman vil finde fælles fodslag. Han kan lide Blachmans projekt, men kan han trænge igennem til Thomas som privatperson, og hvis det lykkes, er det så en person, som Casper er på bølgelængde med?

Sådan spørger komikeren sig selv.

Programmet lover at give et sjældent indblik i Thomas Blachmans personlighed væk fra rampelyset.

Den nye sæson af 'All Exclusive' starter dog i en lidt anden boldgade med en samtale med Morten Messerschmidt i afsnit to, den 10. december.