Verdens bedste job? Dansk bryghus søger øl-smagere

Hos Thisted Bryghus søger man almindelige danskere, der skal hjælpe bryggeriet med at prøvesmage nye øl.

Det er muligvis et ulønnet job, men mange vil nok mene, at jobbet er løn i sig selv.

Hos Thisted Bryghus søger man nemlig 25 helt almindelige øl-glade danskere, der skal teste og bedømme bryggeriets nye øl, inden de sendes på markedet. Det skriver Nordjyske.

Hos bryggeriet har man i forvejen et samarbejde med professionelle øl-anmeldere, men vil dog også gerne høre, hvad helt almindelige danskere mener om deres produkter.

Læs også

Åh nej! Nu stiger prisen på øl med raketfart

- Vi har et fortrinligt samarbejde med de professionelle øl-anmeldere, men vi vil gerne udvide paletten endnu mere og få vores øl bedømt af helt almindelige forbrugere også, fortæller bryggeridirektør Aage Svenningsen til Nordjyske.

Mere præcist er det fire juleøl fra Thisted Bryghus, herunder en helt ny øl, som de 25 heldige smagsdommere skal lægge ganer og smagsløg til.

De forskellige bedømmelser sendes til Thisted Bryghus, der efterfølgende bearbejder dem sammen med bedømmelser fra professionelle øl-anmeldere. På den måde mener bryggeriet, at de får en bred og varieret dom over deres produkter.

Læs også

Pas på! Er du allergiker - så køb ikke denne leverpostej

Metoden ved at anvende helt almindelige danskere adskiller sig fra de fleste andre moderne virksomheder, der oftest anvender fokusgrupper og analyseinstitutter for at få deres produkter vurderet. Hos Thisted Bryghus har man dog valgt at gå en lidt anden vej.

- Når vi udvikler et nyt produkt, tester vi det internt på en lille gruppe mennesker. Men den reelle dom får vi først, når øllet rammer markedet. Det laves der ikke umiddelbart om på med det nye tiltag, lyder det fra Aage Svenningsen.

Drømmer du om at blive én af bryggeriets 25 nye øl-smagere, så skal du være over 18 år. Du kan læse om tiltaget og tilmelde dig via Thisted Bryghus’ hjemmeside.

Skål - og held og lykke med 'jobbet'!

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip