Vidste du det? Marie advarer danskerne i sommervarmen

24-årige Marie Ruby Meyer blev indlagt efter flere timer i den bagende sol. Nu har hun en advarsel til danskerne, som mange måske har brug for at vide.

To dage i træk har Danmark været ramt af en massiv varme, der har sørget for årets første to sommerdage.

I dag når vi ikke helt op på de 25 grader, men det bliver ganske tæt på, da vi ifølge DMI vil komme til at få mellem 18 og 23 grader.

Læs også

Sofie Linde trækker sin mands bukser ned for rullende kamera

Solen vil igen stå højt på himlen, og det er lige netop den, som du skal passe rigtig godt på.

24-årige Marie Ruby Meyer kom nemlig galt af sted på grunden af solen, da hun var af sted på et mindre loppemarked.

Hun havde eller smurt sig selv rigtig godt ind i solcreme, men alligevel så følte hun solen brændte direkte på hende, og da hun kom hjem, følte hun sig virkelig syg.

Til B.T har Marie Ruby Meyer fortalt, at hun fik små bylder ved hårgrænsen, hvor der kom gul væske ud, og at da hun ringede til lægen, henviste de hende med det samme til hospitalet.

Smid den ud efter et år

Lægerne fortæller Marie, at hun skal indlægges med det samme. Hun ligger så på hospitalet i fem timer, hvor hun får drop med salt- og sukkervand, mens hun samtidig får fortalt, at sårene ved hendes hårgrænse læner sig op af andengradsforbrændinger.

Det undrede Marie sig over, eftersom hun havde smurt sig godt ind i solcreme flere gange, men det viste sig altså, at hendes solcreme var for gammel.

“Og da jeg så talte med lægerne, sagde de det samme: Når en solcreme er mere end 12 måneder gammel, er der ikke garanteret effekt, og i mit tilfælde har den ikke virket. For jeg har altid brugt den faktor 15, og jeg har aldrig haft problemer,” fortæller Marie til B.T.

Var du klar over, at en solcreme ikke længere virker efter et år?

Læs også

Appleprodukter skal opdateres nu: Sikkerhedshul opdaget

 

 

Dagens Gossip