Vigtig meddelse i E-boks til alle danskere

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

E-boks har netop sendt en mail ud til alle danskere, med det, de selv kalder en 'vigtig servicemeddelelse'.

De fleste danskere har formentlig netop modtaget en besked i deres e-boks, og ellers vil de gøre det i løbet af de kommende dage.

E-boks har nemlig selv sendt en besked ud til danskerne i deres e-boks. En besked de kalder en 'vigtig servicemeddelelse'.

Læs også

Mette Frederiksen overvejer at 'ugyldiggøre' coronapas hos færdigvaccinerede

Den vigtige meddelelse består i, at den nye løsning om en offentlige postkasse til din post, er blevet forsinket, og sidenhen udskudt. I mellemtiden vil e-boks altså fortsat være stedet du skal læse dine vigtige beskeder fra det offentlige.

Herunder kan du se den besked, som e-boks netop har sendt ud, hvis du ikke allerede har modtaget den:

"Normalt er det myndigheder og virksomheder, der skriver til dig i e-Boks, men i dag er det faktisk en hilsen fra os: e-Boks selv.

Som du måske har hørt, har det offentlige besluttet, at der skal bygges et helt nyt postkassesystem til offentlig post. Den nye løsning er dog forsinket og skulle have været i luften den 30. november, men nu er den blevet udskudt.

Så hvad nu – tænker du måske. Jo, mens vi venter på det nye system, kan du fortsætte med at læse din digitale post her hos os. e-Boks lukker naturligvis ikke, hverken nu, eller når den nye løsning er i luften.

Hvornår det offentliges nye postkassesystem er helt klar til brug, ved vi ikke præcis. Det er nemlig ikke e-Boks, der bygger det. Det, vi kan fortælle dig, er, at når det engang sættes i drift, så vil den offentlige post kunne læses i flere forskellige digitale postkasser.

Men vi synes ærlig talt, at det er lidt fjollet, at du skal til at tjekke flere postkasser for at se beskeder fra sygehuset, banken og din arbejdsgiver, især når nu 90% af alle danskere over 15 år allerede tjekker e-Boks hver måned, hvor det hele jo er samlet og ligetil at gå til.

Du kan beholde e-Boks

Den gode nyhed er, at du også kan fortsætte med at have e-Boks, når det nye system engang i 2022 er klar.

Hvis du giver os lov, kan vi nemlig sørge for, at du også fremover kan læse din post fra det offentlige i e-Boks sammen med posten fra alle de private virksomheder, der sender til dig i e-Boks. Det har 3,4 mio. danskere allerede sagt ”Ja-tak” til. Hvis du er én af dem, behøver du ikke foretage dig noget.

Hvis du ikke har gjort det endnu, og egentlig godt kan se pointen i, at én postkasse er nemmere at overskue end flere postkasser, ja så kan du stadig nå det. Du skal bare klikke ”Ja-tak” til den besked, du får, når du logger på e-Boks.

e-Boks har været danskernes digitale postkasse siden2001 og er blevet kritisk infrastruktur ikke bare i det danskesamfund, men også uden for Danmarks grænser, så vi i dagbetjener mere end 21 mio. brugere.

Takket være dig og alle vores afsenderkunder bidrager vi til, at verden sparer 1 ton papir og 2513 kg. CO2 hver eneste time døgnet rundt - 365 dage om året. Det er ikke så ringe.

Og det forpligter at være noget for så mange. Så vi gør os umage for at være de bedste, til det vi laver, og derfor vil du også blive mødt med endnu flere selvbetjeningsmuligheder og nye funktioner i vores platforme, som du kan benytte, hvis du har lyst.

Så tak fordi du er med ombord. Vi håber, du har lyst til at fortsætte, og vi glæder os til fremover at være der for dig." lyder det slutteligt fra e-boks.

Læs også

Mette Frederiksen afslører: Arbejder på pressemøde med nye restriktioner i morgen