Vigtig opfordring til bilejere: Husk det i weekenden

Foto: Shutterstock.com

Fra på søndag man kan mange danske bilejere pludselig risikere at få bøder, som de ikke havde regnet med.

Der er stor sandsynlighed for, at mange bilejere efter weekenden, kan ende med at få p-bøder, de bestemt ikke havde regnet med.

Mange danske bilister har nemlig en automatisk p-skive i deres bil, og denne p-skive tager altså ikke højde for, hvornår det er sommer og vintertid i Danmark.

Læs også

23-årig kvinde mistede på utænkelig vis livet i parkeringshus: Dødsårsagen er fundet

Derfor sætter den ikke uret en time tilbage eller en time frem, og det kan vise sig at blive dyrt, hvis man parkerer sin bil med den tro, at den automatiske parkeringsskive har styr på det.

Det er parkeringsselskabet Q-Park der i en pressemeddelelse gør danskerne opmærksomme på, at der søndag sker et skifte fra vintertid til sommertid, og derfor skal man som bilejer være opmærksom.

“Vi skal mindske misbruget af parkeringspladserne dér, hvor vi laver parkeringskontrol. Det kan vi kun ved at kontrollere bilernes p-skiver, og vores p-vagter kan kun forholde sig til det, som p-skiven viser,” lyder det fra direktør Alex Pedersen fra Q-Park i en pressemeddelelse.

Q-Park-direktøren fortæller også, at der er samme bemanding af p-vagter på søndag, som der ville være en helt normalt søndag. Så der er lige så stor sandsynlighed for at møde en p-vagt, som der plejer at være.

Hvis du har en automatisk p-skive, kan du indstille klokken bag på denne. Du skal dog vente lidt endnu, da det først er søndag den 28. marts klokken 02.00, at uret skal stilles frem.

Så husk din automatiske p-skive, når du sætter dig ud i din bil igen på søndag.

Læs også

Stolt mor bryder sammen i gråd, da hendes søn født uden arme og ben lærer at 'gå' selv

 

 

Dagens Gossip