“Vil du skilles?” - svaret havde hun slet ikke regnet med

Modelfoto: Shutterstock.

Manden ringede straks til sin kone og bad hende komme hjem, fordi der var noget, han ville tale med hende om.

Det var en pludselig indskydelse, et tankeeksperiment - og måske et tegn fra oven, der for leden fik en mand i 40’erne fra Frederiksberg Kommune til at svinge ind forbi en tankstation for at købe en lottokupon.

Læs også

Mette Frederiksen afslører familieforøgelse

“Jeg havde siddet i min coronaboble, som vi alle vist kender til. For en kort bemærkning var jeg blevet kaldt ind på mit arbejde og på vejen var der bare et eller andet, der sagde mig, at jeg skulle købe en kupon. Jeg ved godt, at det lyder helt skørt, men jeg drejede bare instinktivt ind på tanken. Da jeg kom ind, var der igen noget i mig, der sagde, at jeg skulle købe til trækningen på Vikinglotto, for jeg syntes at have hørt, at sandsynligheden for at vinde en stor gevinst på netop det lotteri er størst,” lyder det fra manden, der vil være anonym, i en pressemeddelelse fra Danske Spil. 

Et par dage senere så manden på Facebook, at man efterlyste en vinder, som havde købt sin kupon samme sted som ham. 

“Jeg vidste bare, at det var mig. Men jeg tjekkede selvfølgelig kuponen alligevel. Og så var der altså gevinst. Jeg var helt målløs,” siger han.

Gevinsten lød på 3.145.604 skattefri kroner.

Troede han ville skilles

Manden ringede straks til sin kone og bad hende komme hjem, fordi der var noget, han ville tale med hende om. 

“Jeg tilføjede selvfølgelig, at det var noget godt. Men det hørte hun vist ikke, for hun spurgte chokeret, om jeg ville skilles. Det kunne jeg bestemt afkræfte.”

Den heldige mand overbragte konen de gode nyheder om gevinsten.

“Hun blev selvfølgelig glad – også for at det ikke handlede om skilsmisse,” lyder det muntert.

Ingen får det at vide

Han fortæller, at parret har aftalt, at de ikke vil fortælle om gevinsten til nogen som helst. Hverken familie eller venner – ikke engang deres børn.

“Det ser vi ingen grund till. Gevinsten kommer ikke til at forandre vores hverdag som sådan, da vi jo stadigvæk skal arbejde. Og vi gider ikke, at folk skal tro, at vi har bagdelen fuld af penge. Men vi har mulighed for nu at opgradere vores hverdag og lave alle de ting med vores børn, som man ellers er tvunget til at spare op til. Og så vil jeg jo gerne have min kone med på Noma, nu vi kan gå ud at spise igen. Vi skal da lige mærke, at vi er blevet millionærer,” siger han.

Han fortæller, at pengene ellers skal bruges meget fornuftigt i forhold til at komme ind på brandhedt boligmarked.

“Vi ville aldrig have haft en chance uden den gevinst. Så det er vi dybt taknemmelige for,” slår han fast.

Læs også

Flere tusinde danskere får 1.000 kroner gavekort til oplevelser

 

 

 

 

 

Dagens Gossip