Vil udskyde dine indefrosne feriepenge

Foto: Kristian Djurhuus / Ritzau Scanpix

Resten af de indefrosne feriepenge står til udbetaling inden påske, men regeringen bør vente med at udbetale pengene. Sådan lyder meldingen fra Horesta.

Nu nærmer påsken sig snart, og det betyder også, at rigtig mange milliarder skal udbetales til de danskere, der har indefrosne feriepenge til gode.

Læs også

Kongehuset reagerer efter 'Løvens Hule'-program

Disse penge bliver nemlig udbetalt kort inden påske, eller det har hvert fald været planen.

Men efter den seneste gravise genåbning af Danmark, der stort set kun gjaldt detailhandlen. Dermed vil det primært også være her, at danskerne kan øge forbruget i løbet af påsken.

Ville man gerne have støttet sin lokale frisør eller benyttet pengene til rejseindustrien, så kan det stort set ikke lade sig gøre.

Udbetal når genåbningen er komplet

Derfor mener chefkonsulent i Horesta, Kristian Nørgaard, at man bør udskyde udbetalingen af de indefrosne feriepenge, indtil der er sket en komplet genåbning af landet.

“Hvis de ud fra et samfundsmæssigt perspektiv skal gøre mest mulig gavn, skal de udbetales, når oplevelsesindustrien er genåbnet,” lyder det fra chefkonsulenten til Finans.dk.

De appellerer derfor til, at regeringen vælger at udskyde udbetalingen af feriepengene, og hvis ikke det kan lade sig gøre, så håber de, at danskerne gemmer på flere af pengene, så de først bruger dem, når det eventuelt vil være muligt at støtte oplevelsesbranchen igen.

Er det en god ide at afvente situationen, eller ønsker du dine feriepenge omgående?

Læs også

Aflivning af dyr endte helt galt: Mand skød sig selv

 

 

Dagens Gossip