‘Vild med dans’-dommer deler stor nyhed om privatlivet

09/11/2023 10:51

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Efter syvende program af underholdningsprogrammet 'Vild med dans' afslørede den smilende dansedommer store nyheder om privatlivet.

Mest læste i dag

De seneste mange fredage har ‘Vild med dans’-dommeren været til at finde i fjernsynet, når danseprogrammet rullede over skærmen.

Hun er blandt danskerne kendt for at være en utrolig smilende og energisk kvinde, og nu er der faktisk en ekstra grund til, at Marianne Eihilt har et så stort smil på læberne.

Den tidligere danser har nemlig gået rundt og gemt på en særlig og lykkelig hemmelighed. Bag facaden af dommerbordet og hendes professionelle vurderinger af dansernes optræden har Marianne Eihilt båret på en kærlig nyhed, som hun delte med offentligheden efter det syvende program.

Det skriver BILLED-BLADET.

Efter showet afslørede sin søde nyhed: "Jeg skal giftes med min kommende mand til næste sommer," udbrød hun med et bredt smil.


Den 49-årige dommer har rent faktisk været forlovet med sin kommende mand i halvandet år, efter de har dannet par i 12 år. 

Det er dog ikke noget, som hverken seere eller pressen har lagt mærke til, idet Marianne Eihilt bærer mange smukke ringe under TV-showet. En af disse ringe er dog særlig signifikant, som hun afslørede: "Det er en forlovelsesring, jeg har på."

Marianne og Keld er forældre til to børn, otte-årige Frederic og fem-årige Emily.

Afsluttende afslørede dommeren også, at hendes kommende brudekjole allerede er under udarbejdelse af designeren Lasse Spangenberg, hvilket vidner om, at hun har styr på de vigtige detaljer til den store dag.

Marianne Eihilt er tilbage i fjernsynet fredag aften, hvor hun endnu engang vil bedømme danseparrene.

Nedenfor kan du se et af Marianne Eihilts opslag på Instagram, hvor hun hylder sin kommende mand: