YouSee giver gavmild gave til deres kunder

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

YouSee flotter sig over for deres kunder fra starten af næste måned, og fem måneder frem.

YouSee har i den grad været i medierne i løbet af det seneste halve år, hvor det oftest har været for det dårlige. Omkring påske kom de dog med godt nyt, da de frigav alle tv-kanalerne i deres pakker til alle tv-kunder i hele påsken.

Nu er der så kommet godt nyt fra YouSee igen, men denne gang er det til de kunder, der har et telefonabonnement.

Læs også

Undersøgelse: Coronavirus kan være luftbåren

YouSee forventer nemlig, at mange danskere vil komme til at holde ferie i Danmark i år, og de slipper derfor mobildataen fri i fem måneder, eller næsten fri. YouSee har nemlig sat grænsen på intet mindre end en 1 TB (1.000 GB), og det er vil være de færreste, der vil komme til at bruge i nærheden af så meget data.

Perioden med fri trafik vil begynde pr. 1. maj til og med den 30. september.

Svarer til 1.000 timers streaming

“Vores mobilkunder får mulighed for at bruge alt det data, som de har lyst til hen over sommeren. Det håber vi vil være til gavn for mange, herunder den store del af vores kunder, der i år forventes at holde deres sommerferie i Danmark”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee ifølge Recordere og fortsætter:

“Vi kan se, at vores kunder streamer mere tv end de plejer, og det er forventeligt, at det øgede streamingforbrug i nogen grad også vil gøre sig gældende, når vi til sommer drager ud i sommerlandet med familien. Med fri data har vores mobilkunder mulighed for at streame alt det indhold, de vil, høre musik, tjekke nyheder og måske arbejde hjemmefra, hvis det bliver nødvendigt hen over sommeren," lyder det fra direktøren.

Ifølge YouSee vil de 1.000 GB om måneden svare til cirka 1.000 timer NetFlix-stream i HD-kvalitet.

Læs også

Se politiets hotspot-liste: Disse steder bør du undgå

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip