YouSee hæver priserne igen

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kunderne kan forvente, at der inden længe kommer en prisstigning på YouSees produkter igen.

YouSee, der har én million tv-kunder, har udsendt en kedelig vifte af varslinger til sine kunder, som nu kommer til at betale mere, men som også kommer til at opleve en omvæltning i indhold og sammensætning af tv-pakker. 

Landsformanden for Forenede Danske Antenneanlæg Per Theisen fortæller, at YouSee varslede prisstigningerne i den forgangne weekend:

"YouSee havde indbudt os til et møde for at fortælle om, hvad der sker næste år. Og her fortalte de så, at der kommer prisstigninger på alt mellem 10 og 40 kroner om måneden fra starten af 2022," fortæller Per Theisen til B.T.

Han uddyber herefter og fortæller, at han fik vist et slideshow af YouSee, der fortalte, at man kan se frem til følgende stigninger: 

Ti kroner mere om måneden for grundpakken. 40 kroner mere om måneden for mellempakken. Og 40 kroner mere om måneden for fuldpakken.

YouSee bekræfter ligeså prisstigningerne i en skriftlig kommentar til B.T: 

"Vi kan bekræfte, at alle vores tv-løsninger vil stige i pris fra 1. januar 2022. Langt størstedelen af vores tv-kunder – omkring 80 procent – vil opleve prisstigninger på mellem 10 og 40 kroner," skriver Christian Morgan, direktør for YouSee, til B.T.

Han fortæller endvidere, at man som YouSee-kunde vil kunne se frem til at få besked om prisstigningerne i løbet af oktober og november, hvilket man vil modtage via mail eller brev. 

Man vil foruden prisstigningerne også kunne se frem til ændringer i produkterne, som YouSee tilbyder, men de kun bekræftet følgende tiltag på nuværende tidspunkt: 

Alle faste tv-pakker får nyt indhold i form af kanaler eller streamingtjenester fra 1. januar 2022 – et eksempel er, at TV 2 News rykker i grundpakken.

Samtidig kommer der nyt indhold, som man kan vælge i bland selv.

Læs også

Pige lå bevidstløs i skolegård i en time: Unge krænkede og filmede i stedet for at hjælpe

 

Læs også

Pludselig lukkede kisten: 7 og 10-årig død i tragisk ulykke

 

Læs også

Chokerende flyvetur med Ryanair: Passager fik 'den' suttet af

 

 

Dagens Gossip