Esben Dalgaard overrasker med helt nyt look: Se billederne her

Skrevet af Sarah S

18/08/2023
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Nu overrasker den populære skuespiller.

Dagens topnyheder

Esben Dalgaard, den kendte 47-årige skuespiller, har en bemærkelsesværdig evne til at engagere sine talrige tilhængere på det sociale medie Instagram. Han skyer hverken det sjove eller det mere alvorlige, og har endda delt personlige udfordringer som sin kræftdiagnose med åbenhed.

For blot en uge siden gav skuespilleren sine følgere et glimt af sit nye udseende gennem et billede delt på hans Instagram-profil. På dette billede kunne man se en markant forandring af hans hårstil, hvor han havde valgt en munkelignende frisure. Skaldethed prydede toppen af hans hoved, mens han stadig bevarede hår på siderne.

Spekulationer var ikke til at undgå, og som forventet afslørede Esben Dalgaard nu i en Instagram-opdatering, at den usædvanlige frisure havde sin oprindelse i et arbejdsrelateret projekt. I samme opslag bad han også sine følgere om hjælp:

"Okay! En rolle er nu afsluttet (jeg vil snart afsløre, hvad det var), og der er et hul i kalenderen, som jeg kan bruge til at eksperimentere med mit hår! Det sker ikke så ofte!! Så nu er jeg nysgerrig efter at finde ud af, hvad jeg skal gøre... Gå til min story og afgiv din stemme på, hvad du synes, jeg skal gøre!," skrev han til en video på platformen.

Følgerne var hurtige til at komme med deres kreative forslag til, hvordan Esben Dalgaards resterende hår skulle forvandles:

"Barber det hele af og lad en ny, smart frisure vokse frem. Du kan helt sikkert bære det, og det vil se ret cool ud," kommenterede en af hans tilhængere.

"Hvad med at farve det i regnbuens farver, så du er klar til paraden på lørdag?," foreslog en anden, åbenlyst med tanken om Pride-paraden, der finder sted netop på den dag.

"Det hele skal bare ryge af," skrev en tredje kortfattet.

Hvis du har et spændende forslag til, hvad skuespilleren burde gøre med sin hårstil, er du velkommen til at dele din kommentar her. Esben Dalgaards interaktion med sine følgere fortsætter med at være en kilde til inspiration og sjov, som han fortsætter sin rejse på og uden for skærmen.