3 ting du kan lave under hjemmekarantæne

Mens vi alle venter på at sundhedsmyndighederne i Danmark sænker deres beredskabs niveau og politikerne fjerner nød loven, der forbyder os at mødes mere end ti personer.

Sponsoreret indhold

Så vi alle sammen kan komme ud og spise, se film i biografen og spille den sport vi nu engang nyder, så har vi alt for meget tid på hænderne i forhold til hvad vi plejer. En stor del af Danmark er lukket ned, og det betyder at mange er sendt hjem på tvungen ferie, og andre er sendt hjem uden arbejdsopgaver. Endnu andre er sendt hjem på hjemmearbejde.

Nogle af os nyder måske al den ekstra tid, men flere endnu begynder at kede sig efter den første uges tid. Vi kan ikke komme ud og være sociale, mødes med venner og veninder på vores favorit café eller tage ud at danse på det lokale diskotek. Så hvad kan man lave for at udfylde de mange ekstra timer uden at kede sig ihjel? Her er tre bud på, hvad man kan få timerne til at gå med.

1. Få gang i de gamle brætspil

Hvis du er så heldig at være kommet i lockdown med andre, det kan være din kæreste, dine børn eller en roomie, så kan man få mange gode stunder til at gå ved at spille et af de gode gamle brætspil der alligevel ligger og samler støv i skabet. 

Hvem elsker ikke at slå et familiemedlem i ludo eller yatzy? Eller at få rådhuspladsen og frederiksberggade i matador og bygge hoteller derpå? Her kan man virkelig skabe nogle gode, hyggelige stunder under lockdown.

2. Spil online

Vi har alle sammen enten en smartphone, en bærbar eller en tablet og en internetforbindelse. Internettet vrimler med spil, der er designet til at holde dig underholdt i så mange timer som muligt.

Det er, hvad enten du vil spille gratis, betale for et bedre spil eller vil spille med mulighed for at vinde penge. Sidstnævnte mulighed er der tilmed masser af bonusser, hvor du kan få en større værdi af dine penge. Et eksempel herpå er 888’s sport bonus.

3. Få nu set den serie du har haft på “min liste”

Vi har alle sammen haft en eller mange serier og film liggende på “min liste” på Netflix. Hvis du ikke har tid til at få set dem igennem nu, hvornår skulle du så få tid til det? Jeg lover, at når lockdownen er ovre skal du nok få fyldt listen op igen.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip