Afvist: Her få danskere ikke lov at komme ind

Foto: Shutterstock.com

Hvis du står foran en lille rejse i løbet af den kommende tid, så bør du lige tjekke op på, om du overhovedet får lov til at komme ind i de lande, du gerne vil til. Mange danskere er nemlig uvelkomne i flere lande disse dage.

Det er ikke mere end et par uger siden, at vi danskere kunne skele ned til Italien, og se hvordan landet lukkede fuldstændig i. Samtidig begyndte flere lande at afvise fly fra Italien, og på det tidspunkt var der formentlig ingen der havde troet, at danskerne blev det næste folkefærd, som ikke var velkomne.

Det har nu alligevel vist sig at være tilfældet, efter at spredningen af coronavirussen i Danmark er eksploderet, og statsministeren har lukket landet ned.

Læs også

Bor du her? Se hvor de corona-smittede danskere befinder sig

Når fredag bliver til lørdag dansk tid vil der være indrejseforbud fra Europa til USA. Det er dog ikke kun danskere, der ikke får lov til at komme ind i USA; det er alle personer, der flyver fra Europa.

Det er særligt lande Asien, som ikke ønsker at danskeren skal krydse deres grænse, men også enkelte lande i Europa, får man ikke lov at besøge, hvis man er dansker.

Disse lande kan du ikke besøge som dansker

I Europa vil det ikke være muligt at besøge hverken Tjekkiet eller Italien.

I Asien vil det ikke være muligt at besøge hverken Vietnam, Indien, Bhutan, Malaysia eller Nordkorea som dansker.

Lande som Israel og Bangladesh kan man godt besøge som dansker, men med det samme man lander i lufthavnen, vil man blive sat i en 14 dages karantæne. Så det vil formentlig ikke være det sjoveste.

Hos udenrigsministeriet kan du holde øje med, hvilke lande du som dansker IKKE opfordres at rejse til, da der kan være forøget risiko for at blive smittet med virus.

Læs også

Hamstring førte til slagsmål i Netto

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip