Chris deler smart trick: Sådan kan du spare 20% strøm på din tørretumbler om året

Foto: Shutterstock.com

Chris viser hvordan du med et 'simpelt trick' kan skære 20% af strømforbruget på din tørretumbler.

I en tid, hvor der nærmest er gået sport i at spare, er det ikke en rar tanke at skulle åbne for døre og vinduer for at kunne tørre sit tøj på et stativ.

Men tørretumbleren bruger jo strøm, og med elpriser på mere end det dobbelte af, hvad vi er vant til, er gode råd dyre.

Læs også

DMI advarer mod kraftigt snefald

Det vrimler med forskellige tips til, hvordan man skrue ned for sit elforbrug, og dermed sin elregning, men ifølge en en ekspert i elektricitet, er der en ting, som ikke særligt mange overvejer.

På sin TikTok-profil, @chriscolmkerry, deler Chris Colm ud af sine tips til at spare i hverdagen ved blandt andet at give anmeldelser af produkter, som kan gøre en forskel - og en af hans videoer handler om tørretumblerbolde.

Hvad hulen er nu det, spørger du måske. Det er faktisk, præcis hvad navnet antyder - bolde, som du putter i tørretumbleren sammen med dit vasketøj.

Colm forklarer i videoen, at tørretumblere typisk bruger omkring en euro (knap 7,5 kroner) for hver time, de kører. Men hvis man lægger de omtalte bolde i tørretumbleren sammen med vasketøjet, hjælper det med at fordele den varme luft bedre, fordi det forhindrer tøjet i at klumpe sammen.

Og det skulle, ifølge Colm, betyde, at tøjet tørrer meget hurtigere, og du vil være i stand til at spare op til 20 procent strøm på at bruge tørretumbleren.

Derudover er der eftersigende en række andre fordele ved at bruge boldene:

 

Dagens Gossip