Derfor skal du aldrig bestille ‘dagens ret’, når du er på restaurant

Foto: Shutterstock.com

En flok tidligere ansatte i restaurationsbranchen advarer imod, at man bestiller dagens ret, når man er ude og spise.

Når du næste gang er på restaurant, og er tilbøjelig til at lade dig friste af tilbuddet om ‘dagens ret’, så bør du i stedet vælge noget andet fra menukortet.

Det fastslår en flok tidligere restaurationsansatte på debatsitet Reddit, da snakken for nylig faldt på netop det velkendte dagens ret-tilbud, som restauranter og spisesteder verden over benytter sig af. Det skriver The Sun.

Læs også

Søvnspecialist: Derfor bør du ikke sove på denne måde

Folkene i Reddit-tråden bestod både af tidligere tjenere og kokke, der samstemmigt kunne berette, at dagens ret ofte heller ikke er dagens mest friske ret.

Mange steder bliver retten nemlig til ud fra de råvarer, som er på vej til at blive smidt ud.

"Dagens suppe er i virkeligheden gårsdagens rester," skriver brugeren PounderMcNasty blandt andet og bekræfter, at dagens ret ofte bliver planlagt ud fra de råvare, som synger på sidste vers.

En anden bruger bakker iøvrigt PounderMcNasty op og fortæller, at dagens ret-suppen stod og simrede over blusset det meste af dagen på den restaurant, hvor han tidligere har arbejdet.

Samtidig forklares det også, at de halv-kedelige råvare ligeledes er grunden til, at dagens ret ofte er billigere end de andre alternativer på menukortet.

Læs også

Årets første sommerdag på vej: DMI melder om 25 graders varme

 

.

Dagens Gossip