Derfor skal du ALTID sove med strømper om natten

Foto: Wikimedia Commons

Nu står det sort på hvidt, hvorfor du altid skal sove med strømper om natten.

Det er de fleste der kan nikke genkendende til at smide sig i sengen efter en lang dag er en fantastisk følelse. 

Og det har såmænd også en høj stjerne hos mange mennesker. 

Men mange døjer stadig med at falde helt ro, hvorfor de ender med at ligge og gnide sig rundt i sengen i op til flere timer. 

Du kan dog godt mane til ro for hjælpen er nemlig ganske nær. 

Søvnproblemerne kan nemlig løses med et snuptag. Du skal blot bruge noget så simpelt som et par sokker. 

Forskningsresultater har nemlig løftet sløret for, at en praksis så simpel som at sove med sokker på kan have en betydelig indvirkning på din nattesøvn og helbred. 

Humlen er, at sokker kan forbedre din søvnkvalitet, er den øgede perifer blodgennemstrømning, som de medfører. Dette skyldes, at sokkerne hjælper med at regulere kroppens kerne- og perifere temperaturer, og derved sikrer en optimal blodcirkulation til ekstremiteterne. 

Dertil kommer, at sokkerne skaber en følelse af hygge og komfort, som kan reducere stressniveauet og fremme afslapning og ro. 

Desuden beskytter sokkerne mod kolde gulve og holder fødderne varme, hvilket kan bidrage til en dybere og mere afslappende søvn. 

Og hvis du oftest har meget om ørene, hvor stress og travlhed påvirker din dag, så er det vigtigt at benytte enhver mulighed for at fremme en sund og hvilefuld søvn. 

Derfor kan enkle praksisser som at sove med sokker på være en betydningsfuld faktor i at opnå en afbalanceret søvnrytme og et velfungerende helbred. 

Læs også

Mand tager et billede af sin gravide kone - men da de kiggede på billedet igen, fik de et kæmpe chok

 

.

Dagens Gossip