Derfor skal du lade et glas stå på toiletsædet på hotelværelset, når du går i seng

Skrevet af Emil Martesen

13 uger siden

|

16/03/2024
Livsstil
Foto: Shutterstock
Et smart hotel-trick har set dagens lys.

Dagens topnyheder

Der findes efterhånden et hav af husholdningstricks, der kan bruges ude som hjemme.

Men nu har endnu et genialt trick set dagens lys.

Og der er god grund til at spidse øre, for det trick, vi nu vil forklare, er virkelig enkelt, da du ved at efterlade et glas på toiletsædet kan undgå problemer. Her er hvorfor du bør gøre det.

Både badeværelset og diverse toiletartikler kan være meget beskidte, selvom de ofte rengøres. Når du er på hotel, kan du aldrig være helt sikker, og her kan der skjule sig mange forskellige typer bakterier.

Blandt disse kan vi nævne nogle som for eksempel Streptococcus, Campylobacter og Escherichia.

For at undgå infektioner og enhver form for sygdom, er det bedre at sikre, at det er korrekt rengjort. Måske endda ved at medbringe egne rengøringsmidler.

Ofte er det nok at have et simpelt brugt fra supermarkedet med, som anvendes til desinfektion, så du kan være på den sikre side.

På få dage kan der akkumuleres en stor mængde bakterier på toilettet, som kan være meget farlige. Dette er blevet demonstreret af en international undersøgelse ifølge mediet Nanopress.

Men at rengøre og sørge for at desinficere alt, er ikke det eneste problem, du kan støde på. Derfor skal du placere et glas på toiletsædet.

Ofte kan der også slippe uønskede insekter eller dyr ud fra toilettet, og denne metode vil netop sikre dig mod dette problem

Ved at placere et glas på toilettet er I sikre på, at intet kan slippe ud uden, at I opdager det. Hvis noget skulle ske, vil I høre lyden af glasset, der falder.

Derfor er det også vigtigt at sørge for, at der ikke er et tæppe under toilettet, der kan dæmpe glassets fald og dermed støjen fra dette. Det er en god metode til at sikre, at ingen uønskede dyr trænger ind på værelset.