Det er smart! Mor deler fantastisk tidsbesparende sommertrick

En skotks mor var træt af de mange spildte minutter og ømme kinder, som hun fik hver gang hun skulle puste børnenes badedyr og plastikpool op. Hun fandt derfor på et trick, som vækker stor begejstring.

Selvom det endnu ikke er indbydende strandvejr, så nærmer sommeren sig, og det betyder, at tusindvis af danskere bevæger sig mod stranden, mens mange andre tusinde vælger at søge til udlandet mod sol, drinks og en opvarmet pool.

En af de trælse ting ved sommeren, især hvis man har børn, er den evighed det tager, når man skal puste børnenes badedyr op, eller hvis man ligefrem har købt sig en pool til haven i plastic.

Læs også

Kvinde onanerer på arbejdet for at frigøre stress: Det burde du også

Det er der heldigvis råd for, for en mor er kommet på et utrolig kreativt tip, som kan hjælpe med at puste badedyr, pools eller sågar luftmadrasser op på ingen tid. Det eneste det kræver er, at du har en hårtørrer.

“Husk at brug kold luft”

Det er den skotske mor, Claire Wilcockson, der har delt det smarte tips på de sociale medier, da hun var træt af konstant at skulle få ondt i kinderne og læber af at puste hendes børns badedyr op, ligesom hun slet ikke havde luft i lungerne nok til at puste deres lige plastikpool op.

Hun var ikke indehaver en af elektronisk pumpe, og selv de pumper, hvor man bruger fødderne til at træde luft med, er alt for ineffektive. Hun lagde derfor hjernen i blød, og kom på den fantastiske ide, at hun kunne bruge en hårtørrer, hvis hun lige modificerede den lidt.

Hun klippede derfor en sodavandsflaske på halvanden liter midt over, og tapede den fast til sin hårtørrer. På denne måde kunne hun bruge åbning af sodavandsflasken til at skyde luft ud af.

Foto: Facebook/Claire Wilcockson

“Spar dig selv for at bruge penge på en dyr pumpe. Skær toppen af en juiceflaske og brug din hårtørrer. Den pumpede mine børns pool op på mindre end 30 sekunder,” fortæller hun i sit opslag på Facebooksiden Extreme Bargaining and Coupons UK, hvor folk kan dele tips og tilbud.

Moren skynder sig dog at fortælle, at man skal huske at sætte sin hårtørrer til at blæse med kold luft, ellers kan det let gå galt.

Blandt de mange kommentarer er de fleste overvejende positive, men der er en enkelt person, der ikke mener, at det er en særlig god ide.

“Jeg har ødelagt en hårtørrer og en oppustelig stol, da jeg var studerende og prøvede dette. Og ja, den var sat til kold luft. Det er farligt og dumt,” fortæller personen.

Hvorfor det gik galt, vides ikke, men det er altid en god ide at passe på, hvis man vælger at benytte et redskab til noget, som de ikke normalt er beregnet til.

Læs også

Wow: Mange tusinde danskere rammes af mobil-boykot

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip