Drømmejobbet: Få betalt 41.000 kroner for at spise Chips og Pommes

Vil du gerne tjene 41.000 kroner, mens du spiser alt det mad, som dine forældre gerne vil have, at du holder dig fra? Så skal du læse videre. En virksomhed der producerer multivitaminer vil nemlig betale over 40.000 kroner for at finde ud af, om pillen er så god som forventet.

Hvis din kost i dagligdagen primært består af pasta, brød, kager, chips og pommes frites, så er der et vaskeægte drømmejob klar til dig. En virksomhed der laver multivitaminer, har nemlig brug for en person, der vil leve af den ‘usunde’ kost i en måned, mens man spiser deres piller.

Den ene måneds arbejde vil de betale £5.000 for, hvilket altså svarer til lidt over 41.000 kroner. Lyder det ikke for godt til at være sandt?

Det er dog den skinbarlige sandhed, og årsagen til at virksomheden er villige til at punge så mange penge ud, for at du kan sidde og smovse usunde lækkerier, skyldes, at de vil teste om deres multivitaminer, er så fantastiske, som de selv går og mener.

Læs også

Mor forsvarer de bizarre børnenavne: Derfor har mine børn alkoholnavne

Ved at du spiser en kost der primært består af hvidt brød, kage, pasta, chips og pommes frites, vil du nemlig få begrænset med næring. Virksomheden mener selv, at deres multivitamin kan levere 18 essentielle vitaminer og mineraler, så man ikke vil gå helt ned, hvis man lever af så usund en kost.

Skal aldrig blive en permanent erstatning

De mangler dog blot at teste det, og det er derfor, at de er villige til at betale 41.000 kroner for, at du spiser en masse mad, som de fleste erningseksperterne opfordrer dig til at holde dig fra. Alt dette mens du får testet kroppens værdier i starten og slutningen af forsøget.

“Vi ønsker at finde en gennemsnitlig borger, der skal spise en udgave af den moderne vestlige kost - naturligvis under kyndig observation af en læge og en ernæringsekspert - for at se om Feel (Multivitaminens navn red.), er lige så god i den virkelige verden, som vi regner med,” fortæller medstifteren af Feel Boris Hodakel ifølge The Sun.

Læs også

Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

Uanset om Boris Hodakel får ret i, at pillen er så god som forventet eller ej, så er det udelukkende et forsøg på en måned, og medstifteren vil på ingen måde opfordre, at man lever af junk og multivitaminer.

“Vi ønsker på ingen måde at opfordre folk til at bruge vores multivitamin som en erstatning for en sund og varieret kost. Formålet er at teste hvor effektivt vores produkt er udenfor laboratoriet, hvor resultaterne ikke altid afspejler virkeligheden,” fortæller han.

For at ansøge om det specielle job kræver det, at man er fyldt 18 år og ikke har nogen sygdomme. Vil du ansøge stillingen, kan du gøre det lige her.

Læs også

Opdagede utroskab dagen før bryllup: Valgte at fuldende det alligevel med et vildt twist

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip