Du har gjort det forkert hele livet: Mor afslører genialt trick med vådservietter

Foto: Facebook

En britisk mor kommer med en hjælp til alle mennesker, der benytter sig af vådservietter. Hun viser nemlig, hvordan man ved et simpelt trick kan nøjes med at få blot en enkelt serviet ud af æsken af gangen.

Du har helt sikkert prøvet det før. Du har beskidte hænder, dit barn skal skiftes eller af en helt tredje årsag, har du brug for at få fat i en vådserviet. I stedet for den ene, som du egentlig har brug for, ender du med at få fat i 10 andre, og dem kan du ikke få tilbage i pakken igen.

De ryger derfor i skraldespanden, og lynhurtigt har du brugt en hel pakke med vådservietter, selvom du kun har benyttet dig af pakken ganske få gange.

Læs også

Far til fire opgav madlavning: Så stoppede hans børn med at være kræsne

En britisk mor har dog fundet ud af, hvordan man rent faktisk benytter sig af vådserviet-pakken bedst muligt, så man nøjes med at få en vådserviet op i stedet for 15.

Det er news.com.au, der har opdaget morens fantastiske trick, som hun har delt i en lukket Facebook-gruppe. Her viser hun, hvordan man med et ganske simpelt trick nøjes med at få fat i en enkelt vådserviet.

Sådan gør du 

Det er meget lidt, du skal bruge, for at kunne få dette smarte trick til at fungere. Det eneste det kræver er, at du har pakke vådservietter samt en saks.

Hvis du sidder med din pakke vådservietter foran dig, skal du blot fjerne det beskyttelsesfilter, der sidder under låget, og derefter lave et lille klip i emballagen.

Det er i hver side af pakken, at du blot skal lave et enkelt klip, og så skulle du for eftertiden ikke have problemer med at hive vådservietter ud af æsken.

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal klippe, så kan du se dette på billedet herunder.

Foto: Facebook

Andre forældre har været enormt begejstrede for det tip, som den britiske mor har lagt op på Facebook. De kendte ikke til det før, men de er ellevilde over, at det virker.

“Jeg er blæst bagover. Jeg vil teste det nu,” skriver en mor.

Den australske nyhedshjemmeside valgte selv at teste det, og det virkede faktisk. Hvis man klipper i begge sider af pakken, nøjes man med at få en vådserviet ud af gangen.

Selv tak.

Læs også

Mor deler fantastisk rengøringstip – Folk er forbløffede

 

 

Dagens Gossip