Eksperter afslører de fejl som par oftest begår i sengen

Foto: Shutterstock.com

Eksperterne afslører hvilke fejl, som par oftest begår, når de skal 'hygge' sig i sengen.

Når I har været sammen i et stykke tid, kan det være svært at holde ilden i gang i et forhold.

Men en gruppe af 'eksperter' har måske lige den ting, der skal hjælpe dig og din elskede med at genoplive den flamme efter at have afsløret nogle af de største fejl, som par begår i soveværelset.

Læs også

Fem bizarre ting, som mænd finder attraktive ved kvinder

Ruby Payne arbejder for voksenlegetøjsforhandleren UberKinky og har tilbudt nogle af hendes bedste tips til at opnå seksuel tilfredsstillelse.

For det første, siger hun, er det vigtigt ikke at gøre orgasmen til det eneste fokus i processen; det handler om at være forbundet med din partner.

Foto: Shutterstock.com

"En orgasme skal ses som et lykkeligt biprodukt af at have sex, end at det skal være selve målet," sagde Ruby ifølge The New York Post.

"Sex er en rejse, og at fokusere for meget på orgasmer lægger et enormt pres på begge parter, og hvis der er én ting, der er en stemningsdræber, så er det pres."

Det samme er tilfældet, hvis man begynder at kigge på uret, så er enhver romantisk stemning blevet ødelagt.

Så selvom du kun har en begrænset mængde tid til at have sex, så prøv at blive i øjeblikket i stedet for at tælle sekunder.

Eksperimentering er også en vigtig del af at holde tingene interessante, så at prøve nye stillinger kan også være en god vej til at pifte tingene op.

"Der er en hel bred verden af ​​sexstillinger derude," siger Ruby. "Så det er på tide at ændre det."

Foto: Shutterstock.com

Kate Moyle er LELOs interne ekspert, og hun mener, at kommunikation er nøglen, når det kommer til at prøve noget nyt.

Hun siger: "Ofte kan par, eller en partner i et par, blive skræmt ved at tilføje noget til deres sexliv." fortæller hun og tilføjer:

"Så spring ikke bare ud i det, men tal om det først. Det kan være en fantastisk måde at mikse rutinen op,"

"Det kan også være en god ide at tage intimiteten ud af soveværelset. En fræk flirt eller et kys kan også forbedre dit sexliv. Dit mål er ikke at tænde dem, men at holde lysten i live," fortæller hun

Nogle gange er den anden person dog ikke i humøret, og det er vigtigt at forstå grænser og tage godt imod afvisning.

Ruby siger: "Hvis de sagde, at de ikke var sultne, men du var, ville du ikke være sur. Du ville sikkert sige 'hvornår vil du spise?"

"Tag det ikke personligt, og aldrig nogensinde pres på eller forsøg at få din partner til at dyrke sex ved at give dem skyldfølelse,"

Foto: Shutterstock.com

Alt det 'hårde' arbejde kan dog blive spildt, hvis der bliver indtaget et par glas for meget vin eller andet alkohol.

Ness Cooper, en sexolog og sex- og forholdscoach hos The Sex Consultant, siger, at det næsten helt sikkert vil ødelægge enhver form for seksuel oplevelse.

Hun siger: "Hvis du planlægger en nat med intens erotisk leg, så prøv at begrænse den mængde alkohol, du drikker, så du ikke kun kan mærke fornemmelserne fuldt ud, men også være til stede i øjeblikket."

Og på samme måde advarer Ness om, at det aldrig er en god idé at prøve at have sex, hverken når du er supersulten eller super mæt.

"Når vi ikke har energien, kan vi ikke præstere fuldt ud under seksuel leg. Sex er en fysisk aktivitet, og vi har brug for mad til at hjælpe os med det." fortæller hun.

Læs også

Han købte en mønt for 4 kroner: Nu fortryder sælgeren nok, at han solgte den