Forældrepar bor i campingvogn med to små børn: Vi gør det for børnenes skyld

Foto: Shutterstock

Et forældrepar fortæller nu om et anderledes liv, som har en stor fordel.

Alle forældre ønsker at give deres børn de bedste muligheder for en god fremtid. Det kan man gøre på mange måder. Catherine og Kyle Houten er et forældrepar, som har to små børn.

Parret bor i en campingvogn, som ikke skyldes manglende bolig. Det er nemlig selvvalgt. Campingvognen står på Catherines forældres gård 45 minutter fra Auckland, New Zealand.

Læs også

Derfor efterlader mange fly hvide 'striber' i luften

Parrets eget hus er lejet ud, mens det næsten er gratis at bo i campingvognen. Økonomisk set er det altså en rigtig fin idé. De ekstra penge bruger parret på Kyles virksomhed.

De boede i deres eget hus indtil parrets ældste barn blev født tre måneder for tidligt. Det resulterede i at parret måtte tættere på Catherines forældre, da hun havde brug for ekstra støtte. 

"Dybest set havde jeg min søn, og jeg havde bare brug for støtte fra min familie. Jeg var virkelig ensom,” siger Catherine til Stuff og tilføjer:

"Jeg er ikke enlig mor, men jeg gør det hele selv. Det er, hvad der sker, når man ejer en virksomhed.”

Nu har parret så fundet ud af, hvor smart det er rent økonomisk at bo i campingvognen tæt på forældrene.

"Det koster os ikke noget at bo i campingvognen. Det giver os økonomisk fleksibilitet til at investere i virksomheden. Vores hus i Wellsford betaler sig selv, og vi kan fokusere på virksomheden. Vi kan give vores børn en fremtid. Jeg ønsker ikke at skulle sende mine børn i dagpleje og aldrig se dem.”

Desuden er Catherine meget glad for at være så tæt på hendes forældre.

Foto: Instagram

På Instagram deler Catherine hyppigt billeder af livet på landet, for eksempel her hvor man kan se parrets hjem forfra.

Læs også

Fie Laursen: OnlyFans og YouTube har gjort mig til en god mor

 

Dagens Gossip