Trick går viralt: Du har spist Toblerone forkert hele dit liv

Skrevet af Henrik R

12 uger siden

|

02/03/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Toblerone er en verdenskendt chokolade, men sandsynligvis har du spist den forkert hele dit liv.

Dagens topnyheder

Det er ikke til at komme udenom, at Toblerone er en af de mest ikoniske og velkendte chokoladebarer, der findes i hele verden.

Til trods for, at det er en chokolade, der har været på markedet i rigtig mange år, er det ikke alle, der finder det helt let at spise den schweiziske chokolade.

Hvis det er noget, du har prøvet et par gange, er du sandsynligvis også klar over, at det kan være svært at knække et stykke chokolade af. Som regel resulterer det i, at man bliver nødt til at være mere eller mindre voldelig.

Men en mand, der på det sociale medie TikTok går under navnet sidneyraz, har nu afsløret et trick, som gør det markant lettere at spise Toblerone. Det skriver SE og HØR.

Hele konceptet bag hans profil på TikTok er, at han deler opdagelser og tricks, som han først har gjort sig i 30'erne. En af disse er altså, at han har fundet ud af, hvordan man kan spise Toblerone, uden at være voldelig.

For faktisk viser det sig, at det slet ikke er umuligt at knække et stykke chokolade af en Toblerone-bar, uden at ty til vold. Det eneste, det kræver, er blot, at man benytter sig af den rette teknik.

I den video, han har delt på TikTok, viser han, at han ved hjælp af sin tommel- og pegefinger ganske let kan knække et stykke chokolade af.

Han fortæller også, at den fejltagelse, der er blevet gjort af mange er, at man har forsøgt at knække chokoladen af. Til trods for, at der måske lægges op til det, er det faktisk slet ikke, hvad man skal.

Derimod viser det sig, at du faktisk skal 'knibe' det af, ved at trykke dem sammen ved hjælp af to fingre. 

I videoen, som du kan se herunder, hører man tydeligt på sidneyraz, at han også selv er meget overrasket over at have fundet ud af, at det er sådan, man skal bære sig ad med at få et stykke chokolade af den ikoniske chokoladebar.