Fyld en pose med eddike og sæt den fast til brusehovedet inden du går i seng: Resultatet vil gøre dig glad

Foto: Youtube

Du vil blive ganske overrasket over resultatet, når du tager posen med eddike af igen.

Sure brusehoveder fyldt med kalk kan være en almindelig udfordring i mange husholdninger, men heldigvis er der en nem og billig løsning, som kan løse problemet på ingen tid.

Ifølge hjemmesiden "GoodHouseKeeping", kan man nemlig bruge eddike til at fjerne kalk og snavs fra brusehovedet.

Læs også

Smider du dine æggeskaller ud? - Det bør du lade være med

Alt du skal gøre er at fylde en plastikpose med eddike og binde posen omkring brusehovedet, så brusehovedet er helt nedsænket i eddiken. Lad posen sidde natten over, og fjern den næste dag. Skyl herefter brusehovedet med varmt vand, og det vil være som nyt igen.

Kilder bekræfter, at eddike kan være effektivt til at fjerne kalkaflejringer på brusehoveder. Ifølge en undersøgelse fra University of Maryland kan eddikesyre nemlig opløse kalkaflejringer, da kalk er en alkalisk forbindelse, og eddikesyre er en syre.

Udover at rense brusehoveder, er der også mange andre måder, hvorpå eddike kan bruges som et effektivt og billigt rengøringsmiddel i hjemmet. Her er nogle hurtige eddiketricks:

  • Brug eddike til at fjerne lugt fra skraldespanden ved at skylle den med eddike.
  • Fjern kalkaflejringer fra vandhaner og håndvaske ved at gnide dem med en klud, der er dyppet i eddike.
  • Brug eddike som en naturlig blødgører til dit tøj. Tilsæt en kop eddike til vaskemaskinen sammen med dit sædvanlige vaskemiddel for at gøre dit tøj blødere.
  • Fjern hårprodukterester fra dit hår ved at skylle håret med en blanding af vand og eddike.

Så næste gang du står over for en rengøringsopgave, så prøv at bruge eddike som et billigt og effektivt alternativ til kommercielle rengøringsmidler.

Herunder kan du også se en video af, hvordan tricket fungerer. Så behøver du aldrig bekymrer dig om brusehoveder, der er kalket til.

 

Læs også

Citronen er din bedste ven: 5 geniale rengøringstip og du skal blot bruge en citron

 

 

Dagens Gossip