Gammel Apple-ansat deler iPhone-tricks som du nok ikke kender

Skrevet af Nicolai Steinicke

27/11/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En tidligere Apple-medarbejder har afsløret nogle skjulte funktioner, som mange mennesker endnu ikke har opdaget på deres iPhones, og de kan måske bare gøre dit liv meget nemmere.

Dagens topnyheder

Tidligere Apple-medarbejder Tyler Morgan har en viral TikTok-konto, der deler al den insiderviden, han lærte, mens han arbejdede for teknologigiganten.

Kontoen har i skrivende stund over 770.000 følgere på TikTok.

Det ser ud til, at iPhone-brugere søger at få mest muligt ud af deres enhed, og Tyler har virkelig brugt sine branchehemmeligheder.

Det første trick, han delte med verden, er, at du faktisk bare kan holde kameraknappen nede for at begynde at optage en video, i stedet for at stryge over til videofunktionen.

Den næste feature var også lidt af en game changer.

Hvor mange gange om dagen prøver du at strække dine håndmuskler for at nå den anden side af tastaturet, mens du sender en sms? Du ender med at prøve at gøre det glidende på tværs af tasterne, der aldrig virker, ja nu har vi en løsning.

Tilsyneladende er der sådan noget som 'one-handed' tastaturet, som du kan finde i tastaturindstillingerne og skifte super nemt.

Tasterne bliver så lidt mindre og klemmer sig selv ind på den ene side af din skærm, hvilket gør det mere effektivt at skrive med én hånd.

En personlig favorit er voice over screen-optagelse.

Hvem vidste, at du kunne optage lyd, mens du filmer en skærmoptagelse?

For at gøre dette, stryger du ned og holder skærmen optage knappen nede, og den vil afsløre en lille knap med en mikrofon i.

Du skal blot klikke på denne for at aktivere stemmeoptagelse, såvel som hvad der er på din skærm.

I videoen herunder, kan du se alle Tyler vise alle hans tricks og fifs til iPhones.