Genialt avocado-trick: Sådan undgår du brune avocadoer, når de er skåret over

Foto: TikTok.

Det er et meget simpelt trick, der gør, at avocadoer ikke bliver brune, når de er skåret over.

Internettet er fyldt med gode tricks. Ikke mindst når det kommer til madlavning.

Læs også

Derfor må du ikke smide dine æggeskaller ud

På TikTok har en kvindelig bruger delt et trick, der sikrer, at avocadoer forbliver grønne i længere tid, når de er blevet halveret.

I forvejen kan det være svært at spotte den perfekte avocado, og derfor er det ekstra træls, hvis den kort tid efter at være blevet skåret over, er helt brun. 

TikTok-brugeren Mamainthekitchen deler mange madopskrifter, og hun er også god til at komme med sine bedste tips og tricks i køkkenet. 

Avocado-videoen, som du kan se her, er blevet vist mere end 1,4 millioner gange, skriver The Mirror.

I videoen kan man se, hvordan hun drypper en lille smule olivenolie på den halve avocado og gnider det derefter over hele overfladen med fingerspidsen. Det skulle ifølge Mamainthekitchen sørge for, at avocadoen forbliver grøn i længere tid.

Foto: TikTok.

I kommentarfeltet til videoen har flere skrevet, at det ikke kun er olivenolie, der kan bruges. Citron- eller limesaft kan også gnides på, og skulle eftersigende have den samme effekt. 

Et andet godt tip

Det er ikke kun avocadoer, der med simple tricks kan holdes friskere i længere tid. Det sammen gør sig gældende med tulipaner! 

Det er dejligt med blomster i hjemmet - og hos mange er tulipaner en favorit. De fine blomster kommer i alverdens smukke farver - og de pynter så fint. Men de fleste som har haft en buket tulipaner stående, ved også, at de nemt kommer til at hænge og se slatne ud. 

Det er der dog gode råd mod.

Det kan du læse meget mere om i denne artikel:

Læs også

Ingen triste tulipaner: Sådan holder du dem friske

 

 

 

Dagens Gossip