Genialt trick: Sådan får du kaffen til at smage af Kinder Bueno

Med dette trick kan du kaffen til at smage af Kinder Bueno. Foto: Shutterstock.com

Skal kaffen gøres ekstra lækre, så skal du tjekke dette geniale trick ud.

Mums! Alle Kinder-fans skal spidse ører nu, for dette trick er genialt.

Læs også

Jenny bliver hyldet for nemt trick: “Det er genialt”

Kinder Schoko Bons, Kinder Maxi og Kinder-æg. Dette er blot nogle af de lækre sager, der er kommet fra chokoladeproducenten. Men for rigtig mange er der et Kinder-produkt, der slår de andre, og det er Kinder Bueno.

Kinder Bueno smager skønt af cremede hasselnødder, blød chokolade og sprød vaffel. Foto: Shutterstock.com.

Chokoladebaren smager skønt af cremede hasselnødder, blød chokolade og sprød vaffel, og nu har en TikTok-bruger delt et trick, så du kan få kaffen til at smage af Kinder Bueno. Det skriver Se & Hør.

Det skal du bruge

Tricket går i alt sin enkelthed ud på, at næste gang du bestiller en Iced White Chocolate Mocha på Starbucks, så skal du bede om en lille ekstra ting i din kaffe; Hasselnøddesirup. Det skulle eftersigende få kaffen til at smage af Kinder Bueno.

Men jeg kommer ikke forbi Starbucks, tænker du måske? Fortvivl ej! Herunder kan du få en opskrift, så du kan lave din egen Iced White Chocolate Mocha, som får tilsat et skvæt hasselnøddesirup, så det kommer til at smage af den populære chokoladebar.

Du kan sagtens lave din egen udgave af Starbucks Iced White Chocolate Mocha. Foto: Shutterstock.com

Sådan gør du

Kaffen fra Starbucks består af espresso-kaffe, hvid chokoladesauce, mælk, is og flødeskum, og for at få den til at smage af Kinder Bueno tilsættes hasselnøddesirup. Herunder får du en guide til, hvordan du laver din egen hjemmelavet udgave.

Ingredienser:

  • 1 shot stærk kaffe
  • Hvid chokoladesauce
  • Sødmælk
  • Is
  • Flødeskum
  • Hasselnøddesirup

Find et stort glas og kom hvid chokoladesauce op langs kanterne. Hæld kaffe i glasset og kom isterninger i. Herefter kommes mælk og hasselnøddesirup i. Smag på kaffen. Mangler den lidt mere sirup, så fyld på. Til slut toppes med flødeskum - voila! Din egen lækre, hjemmelavede kaffe, der smager af Kinder Bueno, er klar til servering.  

Lyder det ikke lækkert? Her på redaktionen er vi vilde med Kinder Bueno og kaffe, så vi skal helt sikkert prøve det af på egen hånd! 

Læs også

Lise Baastrup deler lykkelig nyhed

 

 

 

 

 

Dagens Gossip