Han gør dette med smørret fra køleskabet: Så bliver den blød på under 2 minutter

Skrevet af Jesper Bengtson

25/05/2023
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Metoden sparer dig oceaner af tid.

Mest læste i dag

Mange har oplevet den frustrerende situation, hvor de forsøger at smøre deres brød med hård smør direkte fra køleskabet. 

Det kan være et vaskeægte morgenmareridt at forsøge at smøre den kolde smør ud på sit brød - især hvis man har travlt.

Men det problem er snart fortid for dig.

Der er nemlig en simpel og effektiv måde at blødgøre smør på, og den kræver hverken ovn eller mikroovn.

Metoden tager kun et par minutter, og det eneste du skal bruge er et glas eller en kop, der kan dække over smørmængden, du vil varme op samt noget varmt vand.

Metoden

  1. Hæld varmt vand i koppen og lad den stå i et minut eller to, så koppen bliver opvarmet.

  2. Mens koppen varmes op, skal du tage smørret ud af køleskabet og placere det på en tallerken.

  3. Når koppen er opvarmet, hælder du vandet ud og tørrer den grundigt.

  4. Placer den opvarmede kop over det kolde smør, så den slutter tæt. Sørg for at varmen ikke kan slippe ud fra koppen.

  5. Fjern koppen kort tid efter, og du vil nu kunne smøre dit brød uden problemer.

Denne geniale metode er en enkel løsning på et irriterende problem. 

Nu behøver du ikke længere at vente på, at smørret skal nå stuetemperatur eller bruge en mikrobølgeovn for at varme din smør op.

Mikrobølgeovnen kan nemlig hurtigt smelte smørret.

Ved at udnytte varmen fra en kop kan du opnå det perfekte smør på ingen tid.

Så næste gang du står over for den udfordring, kan du ty til denne smarte metode med en varm kop. 

Du kan se, hvor effektiv metoden er i videoen herunder: