Han sætter dette op under toiletkanten og venter 30 minutter: Du vil ikke tro dine egne øjne, når du ser resultatet

Emil Martesen

12 uger siden

|

24/04/2024
Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Du vil ikke tro dine egne øjne, når du ser resultatet.

Dagens topnyheder

Et hav af forskellige toilet-tricks har gennem tiden set dagens lys.

Og denne historie er ingen undtagelse.

Mange af os er bestemt også meget omhyggelige, når det kommer til at holde vores toiletter rene, men der er en vigtig detalje, de fleste overser - nemlig lige under toiletkanten.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du hurtigst og nemmest får gjort den glemte del af toilettet rengjort, så viser en ny video på YouTube en genial metode til, hvordan du skal gøre.

Videoen kan ses i bunden af artiklen.

Super simpelt

En måde hvorpå man kan rengøre overfladerne under toiletkanten involverer brug af almindelig husholdningseddike. For at udføre metoden skal du starte med at hælde en passende mængde eddike i en skål.

Derefter skal du lægge flere stykker toiletpapir i skålen, så de bliver helt gennemblødte i eddiken.

Efter det kan du forsigtigt sætte toiletpapiret op under kanten af toiletkummen, og her skal du lade det sidde i cirka 30 minutter. Eddiken arbejder effektivt på at løsne og fjerne indgroet snavs og kalkaflejringer.

Efter den anbefalede tid skal du trække ud i toilettet, og så skal du i gang med børsten. Når du har ført børsten rundt langs kanten et par gange, skal du skylle ud igen, og dit toilet vil nu være helt rent - også under toiletkanten.

Denne metode er ikke kun effektiv, men også let at implementere i din rutinemæssige rengøringsproces. Gør dig selv en tjeneste og optimer din toiletrengøring med denne geniale løsning.

Videoen herunder viser, hvordan du skal gøre.