Hun putter diskret fingeren i sin drink - da neglelakken ændrer farve indser hun det utænkelige

Foto: Imgur

Med en ny test kan man nemt sikre sig mod at blive forgiftet i nattelivet. Man skal blot benytte en særlig neglelak, der hurtigt kan afsløre, om drinken indeholder stoffer.

Mens unge tager på barer og klubber i nattelivet og lykkelige danser og fester natten lang, så er der ofte andre i nattemiljøet med onde hensigter. 

Der skal kun et kort øjebliks uopmærksomhed til, før at skumle typer forgifter intetanende klubgæsters drinks, hvorefter de bevidstløse unge kvinder - og i nogle tilfælde mænd - bliver udsat for seksuelle overgreb og endda fuldbyrdede voldtægter.  

Da det oftest er unge kvinder, der er ofre for den slags forbrydelser i forbindelse med byture og fester, besluttede fire unge studerende fra North Carolina State University i USA at opfinde en smart test for at tjekke, om der er andet end alkohol i drinken.

Den kan kvinder tage for at sikre sig mod at blive forgiftet af narko. 

Læs også

Kvinde deler brutalt ærligt billede af bivirkningen ved menstruation

Opfindelsen hedder 'Undercover Colors' og er en klar neglelak, der påføres neglene som enhver anden neglelak, og som også kan bruges af mænd. 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Neglelakken har den særlige funktion, at den reagerer og kan skifte farve, hvis den kommer i kontakt med de bedøvende stoffer, som gerningsmænd sniger i drinken.

Læs også

23-årig kvinde fundet hængt: Skrev sidste skræmmende besked til kæresten, før hun blev fundet

Er man i tvivl, kan man blot diskret stikke en negl i drinken. Hvis den skifter farve, så er det et klart tegn på, at drinken er forgiftet. 

Foto: Imgur

Neglelakken er stadig på udviklingsstadiet, men de fire ingeniørstuderende håber at kunne lancere et produkt, der kan opsnappe de fleste stoffer i drinks, og den første prototype af produktet har indtil videre været en succes. 

Se videoen herunder, hvor neglelakken bliver testet.

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip