Hunden styrter ud i vandet og gør i panik - Ejeren indser hvorfor og skynder han sig at tage over

Foto: Youtube

Det var en perfekt dag til en fisketur, og derfor kaldte Rich Wilcock på sin hund, Leia. Pludselig begyndte Leia dog at gø.

Efter en kort gåtur var de nede på stranden i byen Criccieth, hvor manden tog sit kamera frem for at forevige de smukke omgivelser ved vandet i det vestlige af Wales.

Leia delte ikke sin ejermands interesse i at knipse løs med apparatet, og på fire ben løb den rundt i vandkanten og gøede så højt, at lydende blev blandet med de brusende bølger.

Læs også

4 millioner mails på vej: Vær opmærksom

Manden forstod, at hunden prøvede at sige noget ved at gø så voldsomt, men nøjedes med at tænke, at den nok bare var ude på at fange en fisk eller noget lignende i vandkantens flydende grænse mellem hav og land.

Han gik alligevel ned til hunden for at se, hvad der foregik.

"Hvad er det, du har der," spurgte manden til hunden, der stod over for noget, der lignende et andet dyr.

Først lignede det en lille haj, men han kiggede nærmere og indså til sin store overraskelse, hvad det var.

En lille delfin var blevet skyllet ind på det lave vand, hvor den lå hjælpeløs og ude af stand til at gøre noget ved sin faretruende situation.

Det skriver britiske The Mirror.

Manden løftede den lille delfin og bar den ud på det lidt dybere vand, og sammen med hunden blev han på stranden i en times tid for at sikre sig, at havpattedyret ikke skyllede ind i vandkanten igen.

Se her en video af det usædvanlige møde mellem mand, hund og delfin:

 

Læs også

5-årige Jack skreg på stranden - da Laura tog hans badebukser af, blev hun forfærdet

 

 

Dagens Gossip