Hvis I kan klare jer gennem disse 6 ting, er det meningen, I skal være sammen

Foto: Shutterstock.com

Kan i klare jer gennem disse fem ting herunder, så er det meningen, at i skal være sammen resten af livet.

I medgang er parforholdet helt lige til, men hvad med i modgang?

Når krisen gnaver, og hverdagen ikke er sjov, kan det være udfordrende at få kærligheden til at vare ved.

Læs også

10-årige dreng undgår kvinde som følger efter ham med et smart trick

Men hvis I kan klare følgende 6 ting, så er der gode muligheder for at I er ment for hinanden, ifølge Goodhousekeeping:

1. Indretning af hjemmet. Hvis I kan blive enige om at indrette jeres nye fælles hjem uden at slå op, så er det gode tegn. Hvis du kan acceptere hans grimme store computer midt i stuen, og han kan godkende dine utallige kæledyrbilleder i alle vindueskamme er I et godt match.

2. Ferien fra helvede. Jeres første rigtige ferie sammen ender med at gå helt galt, selvom I havde håbet, at det ville blive en perfekt og romantisk tur. Hotellet er beskidt og fyldt med kakerlakker, I får dårlig mave på 2. dagen, det regner hele ferien og I strander i lufthavnen på vej hjem. Hvis I kan tage den oplevelse med et lille smil og uden at slå hinanden ihjel, så har I et stærk parforhold.

3. Dårlige venner. Du kan ikke lide din kærestes gode ven. Men hvis I kan få et nogenlunde forhold til hinanden, ser fremtiden lys ud. Husk på at man ikke kan vælge sin partners venner, og at førstehåndsindtrykket kan være forkert.

4. Mødet med kærestens forældre. At stå overfor sine “svigerforældre” første gang er altid lidt af en prøvelse, for kan de lide en eller ej? Det er et stressende møde uanset hvad, især hvis de hader dig. Men hvis du kan få dem til at synes om dig, så er forholdet helt sikkert værd at bygge videre på.

5. En tur i Ikea. Hvis I har klaret en shopping i Ikea uden at flygte mod Exit eller komme op at skændes, fortæller det, at I har gang i noget rigtig. Og endelig hvis I kan samle et skab fra Ikea uden at gå amok, så skal I nok blive gift en dag.

6. Palle alene i verden. I er inviteret med til en fest, hvor alle kender hinanden undtagen dig - og selvom det bliver akavet, tager du med og finder dig i at være en kende uden for fællesskabet. Og hvis du klarer dig gennem dette socialemareridt med alt for mange chips og alt for meget plads i en tom sofa, så er I godt på vej mod sølvbrylluppet.

Læs også

Far er ved at eksplodere af vrede, da folk dytter af ham - Da han stiger ud, opdager han hvorfor

 

 

Dagens Gossip