Kevin så en ung pige bag gardinerne og tog en hurtig beslutning - det kan have reddet hendes liv

Foto: Privat

Den erfarne lastbilchauffør Kevin kørte ind på en benzintank for at få tanket bilen op. Ved siden af tanken holdt en campingvogn med sorte gardiner. Han studsede over, at den ikke ligefrem lignede en familiecampingvogn. Så satte han sig for at undersøge sagen.

En morgen i januar 2015 kørte lastbilchauffør Kevin Kimmel ind på en tankstation i Virginia.

Han havde ingen idé om, at denne morgen ikke alene skulle ændre hans liv – men at han også kom til at redde en ung kvinde.

Det skriver CNN.

Læs også

Kendt firma: Derfor bør du ikke lave mad med olivenolie

Kevin Kimmel husker, at der ikke var så mange andre på stedet. Hans blik blev fanget af en usædvanlig campingvogn, der holdt i nærheden. Den havde sorte gardiner, hvilket han ikke tænkte virkede særlig familievenligt.

Derfor holdt lastbilchaufføren øje med campingvognen, da en mand gik hen imod den. Manden gik ind, og kort efter begyndte vognen at gynge frem og tilbage.

Derefter kom en ung pige kortvarigt til syne bag fra gardinerne. Hun forsvandt hurtigt ud af syne igen. Kevin Kimmel følte straks, at noget var helt galt.

Han fandt straks telefonen frem og fandt kontaktinformationen på den lokale sheriff. Politiet ankom til stedet. De undersøgte campingvognen og gik væk med en pige, der åbenlyst havde det virkelig, virkelig dårligt. Derefter fulgte en mand og en kvinde i håndjern.

Kevin Kimmel afgav forklaring til politiet, men der skulle gå flere måneder, før han hørte nyt i sagen.

Reddede formentlig sexslave

I nyhederne kunne han senere konstatere, at pigen, han havde set, var en 20-årig kvinde, som var offer for sex trafficking. Hun var blevet lokket væk fra sit hjem i den amerikanske stat Iowa.

Efterfølgende blev hun holdt fanget mod sin vilje, tvunget til prostitution og udsat for torturlignende forhold.

Læs også

Bedstemor hænger en seddel op i vinduet - da håndværkeren læser den, er han målløs over hendes ord

En mand og en kvinde blev idømt henholdsvis 42 og 40 års fængsel i sagen. Under retssagen kom det blandt andet frem, at parret havde slået søm gennem offerets fødder, brændt hende med varme metalinstrumenter og lejet hende ud som prostitueret på rastepladser.

Uden Kevin Kimmel var det måske aldrig blevet opdaget – og han er faktisk ikke den eneste.

I stigende grad er lastbilchauffører i USA med til at hjælpe sexslaver.

"Bagmændene flytter konstant de mennesker. De forbliver i mørket. Det er derfor, de ikke kan være det samme sted særlig længe. Men når de flytter dem, kommer de ind i min verden. Hvis vi kender tegnene og er på vagt, kan vi få en stor del af problemet til at gå væk," siger Kevin Kimmel.

Læs også

Hun vejede næsten et halvt ton og var verdens tungeste kvinde: I dag er hun uigenkendelig

 

 

Dagens Gossip