Kvinde: Gwyneth Paltrow forbrændte min skede - Det må du aldrig gøre med din vagina

Foto: Shutterstock.com

Hvis du på noget tidspunkt skulle blive fristet til at følge skuespilleren Gwyneth Paltrows alternative behandlinger, så skal du lige genoverveje det. Hendes behandlinger er ikke altid en god ide.

Hvis man kan lide at følge den verdenskendte skuespiller Gwyneth Paltrow, så ved man også, at hun går meget op i helse, alternative produkter og livsstil.

De fleste har derfor hørt om hendes meget specielle ‘behandlinger’ der blandt andet inkluderer at lade sig frivilligt stikke af bier, proppe et jadeæg op i vaginaen eller måske dampe sin skede for at rense ud.

Mens det første råd allerede har skabt flere problemer end det har gavnet folk, så er Gwyneth Paltrows bizarre behandlinger igen havnet i medierne. Det skyldes, at en kvinde har fået andengradsforbrændinger i sin skede på grund af skuespillerens tip.

Læs også

Læger advarer kvinder mod trend: Stop med at rense jeres tissekoner med agurk

Den 62-årige kvinde fortæller, at hun forsøgte skuespillerens metode af, da det måske kunne hjælpe hende med hendes vaginale prolaps. Kvinden blandede derfor nogle urter i en gryde med kogende vand, og derefter satte hun så på skrævs over gryden i hele 20 minutter.

Kvinden begyndte efter noget tid at få ondt, og hun valgte derfor at gå til lægen. Her blev det konstateret, at dampen fra det kogende vand havde givet kvinden andengradsforbrændinger i skeden.

Din vagina skal ikke være varmere end din kropstemperatur

Det britiske medie The Guardian har i forbindelse med Gwyneth Paltrows alternative behandling, talt med en doktor, og hun fortæller, at det ikke er nogen gode ide at varme sit underliv op.

Vaginaen har det nemlig bedst i det miljø, som den befinder sig i normalt, og hvis temperaturen pludselig stiger, så kan det give bakterie- og svampeinfektioner.

“Det er ikke nødvendigt at opvarme vaginaen, den holdes ved kropstemperatur (37 grader) hvilket er perfekt. Hvis det bliver varmere, vil der komme uønskede bakterier eller svamp,” fortæller lægen, mens hun samtidig fortæller, at det kan give en øget blodtilførsel, som får det til at klø en hel del.

Foruden den forhøjede temperatur, så er det generelt heller ikke en god ide at dampe sit underliv. Dampen kan nemlig gå ned og vaske nogle af de naturlige olier væk, og så kan ens underliv gå hen og blive alt for tørt. Det gør det lettere at få sår og irritationer.

Doktoren opfordrer altså ikke til, at man følger skuespillerens alternative behandling.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip