Kvinde i vildrede over sin mand: Hvordan får jeg ham stoppet?

Foto: Shutterstock.

Kvinden har erkendt, at det bliver svært at nå til enighed, og derfor har hun valgt at dele problemet.

Alle der har været i et parforhold ved, at selv den mindste ting kan eskalere til et stort problem.

Læs også

10 geniale tricks til at holde din bil ren

Det kan være, at din partner placerer det snavsede vasketøje lige ved siden af vaskekurven i stedet for i den. Tallerkenen bliver placeret ved siden af opvaskeren i stedet for inde i selve maskine. Eller, som i denne artikels tilfælde, har en partner, der tømmer hele køleskabet. 

Selvom det måske ikke lyder som verdens største problem, så går det en kvinde så meget på, at hun har valgt at dele sit dilemma på Reddit. 

Det går tilbage i tiden

Ifølge hende er det et problem, der tager udgangspunkt i fortiden. De er vokset op i to forskellige hjem - det betyder to forskellige sæt regler. 

“Jeg er opvokset i et hjem, hvor det ikke var ok at være en grovæder. Jeg måtte spørge, inden jeg tog det sidste mælk eller de sidste snacks, for at sikre, at ingen andre ville have noget. Det blev banket ind i mit hoved, at jeg var nødt til at have manerer og være hensynsfuld over for andre, og jeg lærte at være et nogenlunde anstændigt menneske,” skriver hun. 

Hendes mand er derimod opdraget i et hjem, hvor han fik lov til at spise, hvad han ville. Her levede man efter mottoet: Mad er beregnet til at blive spist, ikke gemt.

"Denne forskel i vores opdragelse har forårsaget massive kampe,” forklarer hun og uddyber, hvordan hendes mand spiser voldsomme mængder af deres fælles måltider, og han spørger ikke, når han tager det sidste.

“Når jeg handler ind og køber ting som juice, kiks og snacks, vil han fortære dem i løbet af halvanden dag og efterlader ingenting til mig. "

Kvinden skriver, at hun har forsøgt at fortælle sin mand, at det er "latterligt uhøfligt" at spise alt maden uden at spørge, om hun vil have noget. Derudover synes hun heller ikke, at det er okay, at han spiser alle madvarerne det sekund, hun kommer hjem med dem fra supermarkedet.

"Han siger, at jeg har et madproblem, og at jeg bare kan købe mere. Ja, det kan jeg, men det er ikke pointen. Jeg handler altid ind og tilbereder alt mad. Han rydder op, men jeg får sjældent smagt på maden, hvis ikke jeg skynder mig, så snart det er færdigt,” skriver hun. 

Kvinden har erkendt, at det bliver svært at nå til enighed, og derfor har hun valgt at dele problemet på Reddit. Flere mener, at hendes mand er egoistisk. Andre foreslår, at parret vender rollerne, så han handler ind. På den måde kan han se, hvor irriterende det er, når alt maden er væk efter meget kort tid.

Hvad ville du gøre i sådan en situation? 

Læs også

Disse 7 ting må du aldrig give til din hund