Kvinde lovede at opkalde søn efter afdød far: Nu har hun fortrudt

Foto: Shutterstock.

En kvinde lovede, at hun ville opkalde sin baby efter sin afdøde mand, men nu har hun ændret mening.

På Reddit har kvinden valgt at dele sin historie, som i korte træk går ud på, at hun er løbet fra et løfte.

Det skriver The Mirror. 

Læs også

Udlejer fra helvede: Her er de vilde krav til en ny lejer

Hun er for nylig blevet mor, men den lykkelige begivenhed står i skærende kontrast til det faktum, at barnets far desværre ikke bliver en del af det hele.

Han er nemlig død. 

"Jeg mistede min mand på grund af corona, da jeg var cirka tre måneder henne. Efter hans død syntes min svigermor, at det ville være en god idé at navngive barnet efter ham, hvis det blev en dreng,” skriver hun og fortsætter:

"Jeg var enig med hende dengang, fordi jeg var så overvældet af følelser.”

Foto: Shutterstock.

Men da sønnen blev født, ændrede hun mening. Selvom hun gerne vil mindes sin afdøde mand, så er hun ikke vild med tanken om at opkalde barnet efter ham. 

“Jeg føler, at det bare holder fast i fortiden, og jeg ønsker, at min baby skal være sig selv. Så jeg gav ham et andet navn på hans fødselsattest,” skriver hun. 

På Facebook valgte kvinden at fortælle sønnens navn - som altså ikke blev det samme som den afdøde mands.

Få timer efter var svigermoren i telefonrøret. Hun var ikke tilfreds.

“Hun spurgte, hvorfor jeg havde brudt løftet. Jeg fortalte hende min begrundelse, og at jeg bare ville videre på en sund måde. Hun råbte ikke af mig. Men hun sagde, hvor respektløst det var overfor min mand ikke at inkludere ham i vores søns liv på en eller anden måde.”

"Hun var heller ikke tilfreds med, at jeg ikke engang havde fortalt hende eller resten af familie, at jeg ændrede mening. Jeg fortalte hende, at jeg ikke følte, at jeg behøvede at gøre det, da hun bare var min svigermor, ikke min mand.”

Det fik svigermoren til at hæve stemmen, forklarer kvinden.

“Hun sagde, at hun ikke havde lyst til se sit barnebarn. Jeg sagde, at det var fint og lagde på. Jeg har det dårligt over, at jeg brød løftet, men jeg føler ikke, at jeg skylder hende eller nogen noget,” slår kvinden fast.

På Reddit har hun valgt at spørge andre brugere, om de synes, at hendes håndtering af situationen er okay. 

Her møde hun kun opbakning. Hun har ikke havde gjort noget forkert, og det er hendes valg, hvad hun kalder sin søn. Dog påpåger flere, at hun måske kunne have håndteret Facebook-situationen anderledes.

”Jeg synes ikke din svigermor skulle forsøge at påvirke dit valg af navn. Til gengæld synes jeg, du skulle have fortalt det til hende - i stedet for at lade hende finde ud af det på Facebook,” skriver en.

Læs også

Herlig reaktion fra ammende mor der blev bedt om at dække sig til