Læge kommer med afsløring: Drik dette inden lagengymnastik, hvis du vil forbedre klimaks

Nicolai Busekist

2 uger siden

|

06/07/2024
Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ønsker du at forbedre livet i soveværelset, er der ifølge en læge en simpel måde at gøre det på.

Dagens topnyheder

Føler du, at det sommetider halter lidt med oplevelserne i soveværelset? I så fald er der naturligvis mange måder at løse dette på.

Hvad du næppe er klar over er, at dit indtag af drikkevarer forud for akten faktisk kan have indflydelse på det. Det har lægen Dr. Karan Rajan afsløret i en video på det sociale medie TikTok.

I videoen reagerer han ifølge New York Post på en trend, der på det seneste er gået viralt på de sociale medier. Derfor bruger han to kvinders videoer, der begge handler om, at indtag af kaffe forud for lagengymnastik kan give et mere intenst klimaks.

"Jeg har lige fundet ud af, at hvis du drikker kaffe før lagengymnastik, forstærker det dit klimaks med 50%," lyder det fra den første kvinde.

I den næste video præsenteres man for en kvinde, der beslutter sig for at teste det. Derfor drikker hun intet mindre end en tredobbelt espresso, inden hun hopper ind i soveværelset med sin partner.

"Det var vildt," siger hun, og antyder, at den store mængde koffein faktisk gjorde en forskel.

Ifølge Dr. Karan Rajan er det ikke helt tilfældigt, at hun har det på denne måde. Når man indtager koffein i små doser, så indsnævrer det blodkarrene. Indtager man det i store mængder, så 'udvider det blodkarrene og forbedrer blodgennemstrømningen', fortæller han.

Han fortæller også, at en øget blodgennemstrømning til området mellem benene vil resultere i mere ophidselse, hvilket kan påvirket klimakset.

"Jo bedre din gennemstrømning er, jo mere flow er der til område. Derfor er der større sandsynlighed for, at du bliver ophidset i et omfang, der sætter scenen for et stort klimaks," æyder det.

Desuden fortæller han, at koffein kan øge fokus, hjertefrekvens og årvågenhed, hvilket får folk til at være mere 'aktive'.

I hans minutlange video, som er blevet set mere end 2,1 millioner gange på TikTok, omtaler han også en række forskningsforsøg, der 'antyder en sammenhæng mellem koffein og lagengymnastik'.

Han refererer til en undersøgelse offentliggjort i 2005 i det peer-reviewede tidsskrift Pharmacology Biochemistry & Behavior.

"Hunrotter, der fik koffein, engagerede sig i mere sjov og ballade," siger han om undersøgelsen.

Han tilføjer, at der ikke er forskning, der beviser, at det også gælder for mennesker. Derfor opfordrer han folk til at udføre deres egen forskning på området.

I kommentarsporet er der flere, der fortæller, at de allerede kender til 'tricket' – og har benyttet sig af det i et stykke tid.

"Min bedstemor kan bekræfte," skrev en bruger for sjov.

"Har gjort det her i et stykke tid," lød det fra en anden.

"Jeg føler ikke kun, at en undersøgelse med mennesker ville være let at lave, men jeg vil også gerne melde mig frivilligt til at blive betalt for at gøre det," tilbød en tredje.

Kaffe har også andre fordele. Blandt andet har en undersøgelse viste, at blot det at se på kaffe kan få dig til at føle dig mere vågen. En anden undersøgelse har fastslået, at folk, der drikker kaffe dagligt, lever længere.