Mange danskere laver disse fejl når de fylder opvaskemaskinen: Her er 12 ting du ALDRIG bør komme i

Skrevet af Emil Martesen

31 uger siden

|

25/10/2023
Foto: YouTube
Foto: YouTube
De 12 ting bør du aldrig komme i opvaskemaskinen.

Dagens topnyheder

I en tid, hvor opvaskemaskinen har fået en høj stjerne hos mange danskere og er blevet en uundværlig del af mange husholdninger, kommer der nu en øjenåbner fra YouTube-kanalen Smart Fox.

Han løfter sløret for ting du absolut ikke bør placere i denne husholdningsmaskine – og grunden er ikke altid, hvad man skulle tro.

Men ikke desto mindre er det ting, som folk som oftest smider i opvaskemaskinen alligevel.

Men som det hurtigt bliver klart i videoen, er dette en praksis, der kan føre til uventede og uønskede konsekvenser:

"Enten fordi det bare er uhygiejnisk, eller fordi det du putter i opvaskemaskinen kan gå i stykker i processen", advarer videoen blandt andet.

Videoen præsenterer i alt 12 objekter, som man bør tænke to gange over, før man smider dem i opvaskemaskinen. Det er en liste, der både indeholder overraskelser og indlysende ting, men som samlet set giver et nuanceret billede af, hvordan man bedst passer på sin opvaskemaskine – og dermed også på sig selv og sin familie.

"Har du altid smidt nogle af disse ting i opvaskemaskinen?" spørger videoen retorisk, og det er et spørgsmål, der får seeren til at reflektere over egne vaner. Det er netop denne form for bevidstgørelse, der gør videoen både relevant og værdifuld.

Du kan se de 12 ting, som du ikke må smide i opvaskemaskinen herunder: