Millioner af kvinder elsker dette i soveværelset: De fleste mænd ved det ikke

31/03/2023 09:08

Nicolai Steinicke

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Millioner af kvinder siges at have det samme soveværelses "kink".

Mest læste i dag

Seksuel lyst er meget unikt for et individ, og med fremkomsten af ​​sociale medier har vi været i stand til at lære mere og mere om de endeløse præferencer, der findes i verden.

En af dem, der er dukket op, er overraskende i den forstand, at så mange mennesker kan lide det, måske endda uden at kende definitionen.

Vi taler om "ros kink".

Som forklaret af sexprofessor Dr. Nicole K McNichols: "Folk, der har ‘ros kink’, tændes af, at deres partner komplimenterer dem under sex.

"Selvfølgelig eksisterer ros kink, for jeg mener, hvem elsker ikke at få at vide, at de er smukke eller varme eller vidunderlige på en eller anden måde?"

Siden det gik viralt på nettet, taler mange mennesker om deres fetish til bekræftelse, herunder klummeskribent Jana Hocking.

I en udtalelse til Daily Mail indrømmede hun, at "det er frygteligt selvcentreret, lidt narcissistisk og nok lidt skamløst at indrømme".

Hun er dog “meget til det”, og tilføjer: 

"Den har haft hele 60 millioner visninger på TikTok, så jeg er åbenbart ikke den eneste, der har det sådan." 

Hocking fortsatte: "Tricket involverer, at folk bliver tændt af at høre, hvor fantastiske de er (især i soveværelset).

"Så hvis du er ligesom mig, og du bliver lidt vild, når din fyr kalder dig en 'god pige', mens i hygger mellem lagnerne... velkommen, du er en del af 'praise kink'-stammen.” 

Når det er sagt, fortsætter kategorien ros kink med at vokse på TikTok, hvor hundredvis af mennesker giver deres bud på nichen.