Playboy model langer ud: "Folk dømmer mig, fordi jeg er for lækker"

Foto: Instagram / @nathykihara

En Playboy model har langet ud efter hendes 'haters', fordi hun bliver "mobbet" på grund af hendes smukke udseende.

Playboy modellen, Nathalia 'Nathy' Kihara, har langet ud efter hendes 'haters', som hun mener "mobber" hende, fordi hun er "for lækker", og kaldt dem "underlige". 

35-årige Nathy viser gerne sine former og sin veltrænede krop frem på Instagram (@nathykihara), hvor hun har over 800 tusind følgere, og selvom hun ofte får rosende kommenater på sine billeder,så er det svært at undgå de negative, når ens opslag normalt bliver 'liket' op til 100 tusind gange og får omkring 500-600 kommentarer.

Læs også

Teenager "kommer aldrig hjem" igen: Mor sendte afslørende besked til hele familien

"Nogle mennesker dømmer mig virkelig for at være for lækker," udtalte hun ifølge The Daily Star

"De har et problem med at jeg opretholder en standard, og at jeg har en dejlig krop. Det er mærkeligt," uddybede hun og forklarede, at det er forholdsvis nyt, at en del er begyndt at skrive grimme ting til hende.

Foto: Instagram / @nathykihara

Den tidligere Miss Bumbum 2021 vinder forklarer, at mange anklager hende for at have fået hendes bagdel lavet større ved hjælp af kirurgiske indgreb. 

"Jeg træner meget for at vedligeholde min krop, og min røv har ingen implantater. Jeg er kendt på grund af den. Det er den største i Brasilien," har den brasilianske model således udtalt til news18 og dermed slået fast, at hendes bagdel er naturlig.

Da hun vandt Miss Bumbum konkurrencen, som er en skønhedskonkurrence for smukkeste bagdele, udtalte den smukke mor, at hun gerne ville inspirere andre mødre. "Jeg er stolt af at kunne repræsentere [...] mange mødre rundt om i verden, som lider af selvtillidsproblemer," udtalte hun dengang. 

Selvom den 35-årige model generelt har en krop, som de fleste nok ville betegne som 'lige i skabet', så er det da også tydeligt, at det især er hendes numse, som er i fokus på de billeder, som hun blandt andet deler på sin Instagram.

Foto: Instagram / @nathykihara

Nathy har således også forsikret sin numse, efter at hun vandt konkurrencen, og den er blevet forsikret for vanvittige 11,5 millioner kroner. "[...] det er kun fair at få den forsikret," udtalte hun til news18.

Læs også

Silas Holst deler rørende billede