Politiet hørte om Stigs ‘fotofælde’: Nu griner hele nettet af deres reaktion

Foto: Privat

Stigs geniale idé har gjort så god figur, at politiet heller ikke kunne lægge skjul på begejstringen - faktisk vil de have endnu mere.

Der ligger en hund begravet, hvad angår alt for høj fart i trafikken. 

Og det er bestemt ikke kun herhjemme, at høj fart er en plage. 

For i Norge er det nemlig ingen undtagelse. 

Men det tog Stig konsekvensen af. 

Han lagde nemlig ikke skjul på, at han var blevet godt træt af de bilister, som kørte hensynsløst gennem det kvarter, som han boede i. 

Men så kom han på en glimrende idé. 

Og selvom historien efterhånden er et par år gammel, så bærer den i den grad præg af noget, der stadig må siges at være i højsædet - nemlig alt for høj fart i trafikken. 

Den bekymrede Stig lagde hurtigt hovedet i blød, og fandt en genial løsning på, at sænke bilernes fart i boligområdet, hvor små børn oftest lægger vejen forbi vejen for at lege. 

Og på trods af, at Stig og naboerne op til flere gange havde meldt det til politiet, så skete der ikke noget. 

Men så tog Stig sagen i egen hånd. 

Han tog nemlig arbejdshandskerne på, og gik en tur i garagen, hvor han byggede, hvad der ligner en politimand med en refleksvest og kamera. Kort efter placerede han den i vejkanten, hvor den så stod klar til at ‘fotografere’ bilister. 

Og på nul komma fem, så lagde politiet vejen forbi - men det var blot for at tage billeder af den geniale idé. 

Stig løftede også sløret for, at han for det meste kun har fået positive tilbagemeldinger: 

“For det meste har jeg kun fået positive tilbagemeldinger. Men nogle er også blevet sure og vrede. Politiet kom forbi fredag ​​morgen for at tage billeder af min politibetjent, så det var nok en der havde ringet ind. 

Jeg kontaktede så selv politiets kontor og spurgte, om det var ulovligt. Ifølge dem var det ikke en trafikfare, og da jeg var så godt i gang, spekulerede de på, om jeg ikke også kunne lave en politibil til at lægge i grøften, sagde Stig til TV2 Norge. 

Læs også

Hun havde meldt sin mand savnet: Otte måneder senere gjorde hun et gruopvækkende fund i hjemmet

 

 

.

Dagens Gossip