Rachel mødte sin drømmeprins - 7 år senere afslører han sin mørke hemmelighed

Foto: Privat

Der gik syv år, før kvinden og hendes børn blev klar over mandens frygtelige sandhed, der lå og ulmede under overfladen.

Det var næsten for godt til at være sandt, da Rachel Moore stod ansigt til ansigt med den mand, der blev udset til at være kvindens helt store kærlighed her i livet.

Læs også

Godt nyt: Her kan de se frem til lavere varmeregning end først ventet

Alt virkede da også til at være perfekt, da den amerikanske kvinde, der er mor til fem børn, faldt pladask for Daryl, men efter syv års parforhold begyndte han at vise en uhyggelig side af sig selv.

Parret fik to børn sammen, men for flere år siden skete der noget, der ændrede kvindens liv for altid.

Privatfoto

En dag - og sådan ud af det blå - gik 'drømmefyren' amok på Rachel Moore, der tidligere har været i et voldeligt forhold, men denne gang ville hun ikke acceptere tæskene i stilhed.

Hun valgte at afbryde forholdet til Daryl, der også blev smidt på porten.

I de næste to år var kvinden ene om at opdrage og passe de fem børn, og i den periode foregik kommunikationen med eks-kæresten i en venlig tone og uden vold og trusler.

Det hele ændrede sig den aften, hvor Rachel Moore var alene hjemme med børnene, da hun hørte en bil trille ind i indkørslen.

Hun vidste med det samme, hvem der stod bag det uanmeldte besøg.

Daryl var fuld, da han stormede ind ad hoveddøren med et haglgevær i hænderene. Kort forinden var det lykkedes Rachel Moore at skjule børnene i et soveværelset, hvor de hørte skudene runge i hele huset.

Deres mor var blevet ramt af flere skud i armen, og hun mistede bevistheden og sank sammen på gulvet.

Den fulde mand stod og fodrede sit gevær med en ny ladning ammunition, men nåede aldrig at genlade skydevåbnet, før den 12-årige søn Cameron kom farende og stjal geværet.

Privatfoto

Dét gjorde Daryl godt gal i skralden – han forsøgte at angribe den bevidstløse kvinde på gulvet, men i samme øjeblik blev han selv angrebet af Cameron og drengens to år ældre storebror.

De to brødre slog, skubbede og tog kvælertag på Daryl, der med et brag faldt bevidstløs til gulvet i det raserede hus.

Tre af Rachel Moores børn går til kampsport i deres fritid, og deres tillærte færdigheder var med til at redde deres mors liv.

En ambulance kørte kvinden på hospitalet, hvor hun langsomt kom til hægterne igen.

I et interview med en journalist fra tv-programmet '60 Minutes' sætter hun ord på den frygtelige begivenhed og børnenes store heltemod.

Se indslaget her:

 

Læs også

TV2-profil sygemeldt med stress: Begyndte at græde ukontrollabelt

 

 

 

Dagens Gossip