Radiostation der kun spiller julemusik 24/7 er åbnet

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix

Hvis du er blandt dem, der gerne vil i julestemning så hurtigt som muligt, så er det bare med finde telefonen frem. En radiokanal er nemlig netop åbnet, og de spiller kun julemusik indtil juleaften.

Når snakken falder på radio herhjemme i Danmark, så er der to ting, der især bliver vendt. Radio 4 der netop har overtaget FM-sendefladen for den populære radiokanal Radio 24/7, og derudover Radio Laud, der på besynderlig vis vandt udbuddet om at sende radio på en ny DAB-kanal.

Vender vi blikket mod England i stedet for, så er der noget med glæde i deres snak om radio.

Her har de nemlig lanceret en radiokanal, der kun sender julemusik 24 timer døgnet rundt indtil juleaften.

Det er det britiske medie LadBible der fortæller, at radiostationen Radio Heart har genstartet deres Heart Radio Extra Xmas-kanal, der udelukkende sender julemusik 24 timer i døgnet indtil juleaften.

Læs også

Psykolog: Julepynt tidligt på året kan gøre dig gladere

De næste 53 dage har du altså mulighed for at få hørt, og måske også få nok af juleklassikere med kunstnere som Wham!, Mariah Carey, Frank Sinatra m.fl.

Her finder du radiokanalen

Hvis du gerne vil tune in på radiostationen, så er der mulighed for det via en app til din telefon. Det er nemlig en engelsk radiostation, og derfor vil du ikke kunne høre den på din sendeflade i Danmark, selvom de ellers sender på en DAB-radio.

Men finder du din telefon frem, går ind i den butik hvor du downloader apps og skriver Global Player eller Heart Radio, så bør du kunne downloade en eller flere apps, hvor du har mulighed for at høre julemusik 24/7 indtil juleaften.

Ulempen ved at det er en engelsk radiostation, er naturligvis, at ingen af de gode danske julesange vil blive spillet. Men hvor mange er der egentlig også af dem?

Jul i Angora er naturligvis en klassiker, og mange sange fra julekalendere. Men er der andre sange, der burde blive spillet på en radiokanal, der kun spiller julemusik hele døgnet rundt?

Læs også

Smart trick går viralt - sådan undgår du at blive fanget af de nye fotovogne

 

 

Dagens Gossip