Se den utrolige forandring: Sådan tabte hun 62 kilo

Sådan så Misty Mitchell ud - inden hun gik i gang med kuren, der skulle ændre hendes liv. Foto: Privat

Hun lagde sit liv om – og fik sin sundhed og sit liv tilbage.

Den 36-årige Misty Mitchell fra Wimberley i Texas, USA har gjort, hvad alle troede var umuligt. Hun gik fra at være en svært overvægtig alkoholiker til at blive en inspiration for andre, der døjer med overvægt og alkoholisme. Det skriver britiske Mail Online.

På sit aller tyngste vejede den amerikanske kvinde over 135 kilo. Hun spiste store mængder fastfood og drak omkring en halv liter vodka, hver dag - hvilket, der svarer til omkring 1000 kalorier. 

Før-billede. Foto: Privat 

-Jeg tilbragte dagene med at spise og aftenene med at drikke, og fordi jeg hele tiden havde tømmermænd, spiste jeg masser af fastfood. På mine værste dage, drak jo omkring en halv liter vodka oveni min dårlige diæt, fortæller Misty Mitchell til Mail Online. 

Overvægten gjorde, at selv de mest hverdagslige ting blev en kæmpe udfordring. På et tispunkt var den 36-årige så tung, at hun ikke fik plads i en bil. At tage sokker på blev også til en daglig kamp. 

Der skulle en diskursprolaps til, før den amerikanske ændrede sine vanvittige spise- og drikkevaner.

Læs også

Her er slanketrenden, der bliver det store hit i 2016

Efter operationen besluttede hun sig for at starte et nyt og bedre liv, uden alkohol og fastfood. Hun begyndte også at træne og løfte vægte.

Dette skulle vise sig at give rigtig gode resultater. Misty Mitchell gik fra 135 kilo til 72 kilo, og hendes fedtprocent blev reduceret fra hele 60 procent til 25 procent. 

Efter-billede. Foto: Privat

At lægge alkoholen og fastfooden på hylden har også gjort underværker for hendes udseende, og den 36-årige mor ser nu mærkbart yngre og sundere ud.

-Jeg ser helt anderledes ud. Tidligere lignede jeg jo en middelaldrende kvinde. Men nu er det ingen, der tror mig, når jeg nu fortæller dem, at jeg er 36 år. Jeg ser virkelig godt ud og mange siger jeg ligner en i 20'erne, siger Misty Mitchell.

Sådan ser den 36-årige kvinde ud i dag. Foto: Privat

Den amerikanske kvinde har al grund til at være stolt over sin dramatiske livsændring, og nu ønsker hun at inspirere andre til at gøre det samme. Hun har startet sin egen virksomhed, Mind Your Macros, som skal hjælpe andre til et sundere og lettere liv. Hun er vel det, man må kalde en ægte inspirationskilde.

Læs også

Det begyndte som en harmløs diet, men hvordan hun endte er tragisk

 

 

Dagens Gossip