Tag fri i 9 dage og hold ferie i 18 dage – Denne periode skal du vælge din ferie i

Foto: Shutterstock.com

Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne tage fri i ni dage og holde ferie i det dobbelte? Det er faktisk muligt, hvis du vælger at kombinere din ferie med de helt rette helligdage. Se herunder hvornår, du skal holde din ferie.

Foruden juledagene, er der ikke mange helligdage at råbe hurra for i den anden halvdel ad kalenderåret. De første seks måneder er dog fyldt med dem, og de er vel fordelt mellem april og juni.

Lige præcis helligdagene i april gør, at du kan tage dig en ekstra lang ferie, helt uden at skulle bruge ligeså mange feriedage. Vi har regnet lidt på det, og du har mulighed for at holde ferie i 18 dage, mens du kun bruger ni dages ferie.

Det hele kræver dog, at du ikke er ansat til at arbejde i hverken weekender eller på helligdage, før du kan benytte dig af dette smarte lille trick.

Sådan får du 18 dages ferie for ni dage

Hvis du gerne vil på en længere ferie, uden, at det skal koste dig alt for mange feriedage, så bør du planlægge din ferie til at ligge i april. Det er nemlig klart den måned, hvor der er flest helligdage, og de er placeret helt fantastisk.

Den første helligdag finder vi torsdag den 18. april, hvilket er skærtorsdag, og den sidste helligdag falder mandag den 22. april.

Starter du din ferie, når du holder fri onsdag den 17. april, så vil du have mulighed for at holde 18 dages ferie, selvom du kun tager fri i ni dage.

Du skal bede om fri tirsdag den 23. april til og med fredag den 26. april, og derefter skal du bede om fri igen fra mandag den 29. april til fredag den 3. maj. Alt i alt er det ni fridage du tager dig, men til gengæld har du mulighed for at holde ferie i 18 dage.

Din ferie begynder nemlig torsdag den 18. april, og du skal først møde ind på arbejde igen mandag den 6. maj. Det er da alligevel en ferie, der vil noget, ikke?

Hvis du allerede er klar over, at du vil tage på en længere ferie i april, så kan du allerede nu begynde at planlægge din ferie. Det er typisk billigere at bestille sin rejse på forhånd, så det er bare med at komme i gang.

Læs også

Nytårsforsæt: Sådan kan du spare 14.000 kroner op i år uden den store indsats

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip