Tjener vil tvinge Laura til at betale for mad, hun ikke skal have: 4-årig datter efterlader ham lamslået

Foto: Privat

- Ikke noget til mig, sagde Laura, efter hun havde bestilt mad til sine børn. Tjeneren ville have hende til at betale for en børnemenu til sig selv alligevel, men så åbnede hendes datter munden.

Laura Keating har gastroparese. En sygdom, som betyder, at hun bliver voldsomt syg, hvis hun spiser fast føde. 

Derfor indtager hun det meste af sin næring gennem sonde, bruger meget tid hos lægen og får hjælp af en sygeplejerske i hjemmet. 

Det går selvsagt ikke hendes døtres næse forbi, at moderen kæmper med helbredet, men det kom nu alligevel bag på Laura Keating, at hendes datter på fire år var klar til at forsvare moderen, da hun blev mødt af manglende forståelse på en restaurant. Det skriver hun i et indlæg på The Mighty.

Læs også

Mascha Vang i stor sorg: Hun døde i min arme

Selvom moderen og hendes mand har forsøgt at skærme pigerne fra sygdommen, får de alligevel ofte hjerteskærende spørgsmål som “Skal mor snart op i himlen?”. 

Det, at gå på restaurant, kan være alt andet end en fornøjelse for Laura Keating. Det er altid akavet at bestille, når man ikke skal have noget.

"Hvad skal jeg sige, når tjeneren spørger mig, hvad jeg gerne vil bestille? Når jeg siger “ingenting til mig”, skal jeg så forklare, at jeg ikke kan spise eller bare lade det ligge? Vil tjeneren blive sur over, at jeg tager en plads i restauranten uden at købe noget?" skriver hun i indlægget.

I det pågældende tilfælde var hun taget på restaurant med døtrene og havde bare sagt, at hun ikke selv skulle have noget. Tjeneren sagde, at hun måtte tale med chefen på restauranten. Fordi der var underholdning på spisestedet, ville han formentlig kræve, at hun betalte for noget.

Chefen kom over til bordet. Han sagde, at han ville have Laura Keating til at betale for en ekstra børnemenu. Hun prøvede at forklare, at hun jo ikke skulle have noget at spise og var på restauranten for at være sammen med sine børn. Chefen svarede, at det var et valg, om man ville spise eller lade være. Laura Keating skulle betale.

"Min fireårige datter vendte sig pludseligt mod chefen og sagde: “Jeg tror ikke, du forstår. Min mor har gastroparese. Hun kan ikke spise eller drikke noget, for det gør hende syg. Hun har en sonde lige der under blusen, hvor TPN (næringsholdig væske, red.) kommer ind. TPN er hendes mad. Hvis hun spiser, skal hun måske på hospitalet igen. Det vil jeg virkelig ikke have," skriver Laura Keating.

Hendes fireårige datter efterlod den fuldvoksne restaurantchef målløs.

"Vores datter så stolt ud af sig selv den dag. Det gik op for os, at hun bare gerne ville hjælpe mig på den måde, hun kunne. Og gæt hvad? Hun gjorde det! Jeg blev ikke trukket for en børnemenu, og chefen kom aldrig tilbage til vores bord eller havde øjenkontakt med os," lyder det fra den stolte mor.

Læs også

Julefrokostklassiker solgt i Rema 1000-butikker tilbagekaldes: Kan indeholde listeria

 

 

Dagens Gossip