Lars Ranthe afslører: Sådan har ægteskabet varet i 25 år

29/03/2023 08:47

Mathias Nielsen

Navne
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Lars Ranthe har netop kunne fejre sølvbryllup med hustruen Christine Albeck Børge. I et nyt interview fortæller han, hvorfor det har kunne holde så længe.

Mest læste i dag

I nutidens samfund vælger mange at blive skilt fra deres partner. Der kan være langt mellem længerevarende ægteskaber, men der er alligevel undtagelser.

Skuespillerparret Lars Ranthe og Christine Albeck Børge har nemlig nået en stor milepæl og kunne fejre sølvbryllup. Begge har en karriere som skuespiller, så tiden er af og til knap.

Især Lars har gennem tiden medvirket i en del store succeser, både af film og serier.

Her kan serier som ‘Badehotellet’ og ‘Sommer’ nævnes, mens film som ‘Druk’ og ‘Dirch’ også har Lars på rollelisten.

Christine Albeck Børge er blandt andet kendt fra serierne ‘Sygeplejeskolen’ på TV 2 og ‘Ulven kommer’ på DR1. Sammen har parret to børn, Rigmor på 19 og Betty Marie på 14.

Rigmor har allerede nu medvirket i flere tv-projekter, herunder Frank Hvam og Casper Christensens enorme succes ‘Klovn’.

Her spiller Rigmor Frank og Mias datter Fie i seriens sæson 7 og 8.

Om Rigmors vej ind i tv-branchen, har Lars tidligere sagt følgende:

– Hun har to forældre, der selv er skuespillere, og hun skal finde sin egen vej i det. Hvis hun en dag beder om råd, vil jeg selvfølgelig gerne råde hende. Men ellers synes jeg, det er meget cool, hun kører sit eget show, sagde Lars Ranthe til BILLED-BLADET i 2020.

For nylig har Lars talt med Alt for Damerne. Her faldt snakken blandt andet på ægteskabet med Christine.

– Vi har været ekstremt heldige med vores konstellation, det er der ingen tvivl om. Men vi bliver også ved med at interessere os for hinanden. Vi bliver ved med at synes, at den anden er vidunderlig, en kæmpe idiot og somme tider slet ikke til at forstå. Men vi har nysgerrigheden på hinanden, og vi har en gensidig respekt, lyder det blandt andet fra Lars Ranthe.