Legendarisk 90'er sanger på randen af afgrunden: Uhelbredeligt syg

04/09/2023 14:03

Jakob A. Overgaard

Navne
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Grundlæggeren og den tidligere forsanger i det kendte rockband lider af leversvigt på grund af årtiers misbrug.

Mest læste i dag

Ifølge nylige rapporter er hans tilstand så alvorlig, at bandets manager, Robert Hayes, har bekræftet, at han er uhelbredeligt syg og tæt på at dø.

Hvis du levede i 90'erne, vil du helt sikkert huske hits som "Walkin' on the Sun".

Denne sang dominerede hitlisterne i 1997, og bandet fortsatte med at høste succes med sange som "All Star", "Why Can't We be Friends" og deres version af "I'm a Believer", som blev endnu mere populær takket være dens medvirken i filmen "Shrek" fra 2001.

Denne ikoniske stemme bag disse hits vil desværre ikke synge disse sange på scenen igen. Selvom han forlod bandet i 2021, står han nu over for en endnu større kamp: hans helbred. Ifølge Hayes "hviler han hjemme, passet af sin forlovede og hospicepersonale".

Det skriver Noticias24.

På trods af hans fravær fra bandet i de sidste to år, og at bandet fortsætter med at turnere med deres nye sanger, Zach Goode, vil hans arv fortsætte med at leve. "Hans stemme er en af de mest genkendelige og ikoniske i hans generation. Han elskede sine fans og elskede at optræde", sagde Hayes. Han tilføjede, at selvom han stadig er blandt os, vil det desværre kun være for en kort tid. "Vi beder folk om at respektere hans og hans families privatliv i denne svære tid", afsluttede repræsentanten.

Ifølge magasinet People var det TMZ, der først rapporterede om hans tilstand, afslørende at sangeren lider af leversvigt efter at have været i behandling for alkoholmisbrug på et hospital. Et misbrug der har stået på i mange år.

De seneste rygter antyder, at han muligvis kun har en uge eller endda mindre tid tilbage at leve.

Hans forværrede helbred var faktisk grunden til, at han besluttede at forlade bandet for et par år siden.