Dar Salim løfter sløret for stor nyhed

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Den kendte skuespiller har løftet sløret for en stor nyhed.

Den 43-årige skuespiller Dar Salim er blevet gift. Det har han selv afsløret med et nyligt billede, som han har delt på sin Instagram-profil.

Læs også

Efter brud med Bendtner: Philine matcher med kendt Hollywood-stjerne

Billedet viser den kendte skuespiller, der holder om sin kone. Konen står med ryggen til i en brudekjole og med en buket blomster i hånden. 

Til billedet har han skrevet en ganske simpel tekst. Han har nemlig blot skrevet 'Hun sagde ja', hvilket han har efterfulgt af en hjerte-emoji.

 

Det vides ikke, om det er tilfældet, men det kunne meget vel være bevidst, at hun står med ryggen til. Hidtil har Dar Salim været meget tilbageholdende med at indvie andre i sit kærlighedsliv. 

Af denne grund er hans kone heller ikke offentligt kendt. I og med, at han ikke har afsløret mere om hende på det nylige billede på Instagram, tyder på, at han har et ønske om, at det forbliver således. 

Det er en stor ting at blive gift. De fleste vil endda mene, at det er en af de største dage i ens liv. Alligevel er det dog ikke den eneste store ting, der sker i den kendte skuespillers liv i øjeblikket, skriver SE og HØR.

Læs også

Hilda Heick afslører rørende deltalje om sin begravelse

Tidligere på denne måned blev det nemlig offentliggjort, at han har fået en hovedrolle i den første danske Netflix-film, som har fundet titlen 'Kærlighed for voksne'. I den nye film kommer han blandt andet til at spille sammen med Sonja Richter.